FISCUL vrea să ia economiile lui Iohannis. ANAF a început acțiunea de recuperare a banilor încasați de familia prezidențială

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis, joi, preşedintelui ANAF, Ionuţ Mişa, şi Ministerului Finanţelor întrebarea dacă ”au de gând să recupereze sutele de mii de euro de la domnul preşedinte Iohannis”.

În replică, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a spus, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că Ionuț Mișa este obligat să o facă. Mai mult Teodorovici a dezvăluit că ANAF a început acțiunea de recuperare a banilor încasați de familia Iohannis drept chirie din acel imobil pe care familia prezidențială a pierdut-o în instanță.

„Nu, chiar acum două zile i-am cerut să-mi prezinte o astfel de situație. (…) Este obligația dlui Mișa Ionuț de a face imediat orice demers legal pentru a recupera aceste sume, că este de la Iohannis, că este de la o persoană fizică sau juridică.

Este obligat să o facă. Eu sper să fi făcut ceea ce era conform legii. Sunt convins, pentru că vorbim despre un fost ministru de Finanțe. Deci este obligat. Știe legea foarte bine. Mai ales că am cerut, ca ministru al Finanțelor, să facă acest lucru.”, a spus Teodorovici.

Întrebat dacă Fiscul a început acțiunea de recuperare a banilor, ministrul Finanțelor a răspuns: „bineînțeles”, potrivit Stiripesurse.ro.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

marius 5 iulie 2018 at 20:02

Era si cazul. Nu poti, la infinit, sa-i condamni pe altii fara a-ti vedea propriile neajunsuri. Un impostor, oricat s-ar stradui sa fie un om de bun simt sfarseste prin a fi penibil.
Daca n-are suficienti bani sa-i confiate casele. Alea obtinute din meditatii. Cata aroganta.
PS. La modul in care se exprima ma tot gasndesc cum a facut acest personaj facultatea?
Ps. Cu exceptia cartii de credit, ne poate spune domnul presedinte ce alte carti a mai citit?
Eu i-as recomanda ,, Codul bunelor maniere,, si,, Critica ratiunii tampe,,

!! 6 iulie 2018 at 17:26

De ce oare au romanii zicala ,,hotul striga HOTII,, ?

danut 6 iulie 2018 at 21:40

foarte bine!iohanis nu e cetatean roman?deci sa-si plateasca datoriile

M I 6 iulie 2018 at 23:10

Dragnea si ceilalti psdisti din jurul lui nu mai trebuie sa citeasca ,,ratiunea tampa“i.
Cat despre datoria lui Iohannis, i-a comunicat ANAF-ul suma ce o are de platit? A cercetat cineva realitatea sau sunt doar fumigene ale lui Dragnea ,,cel corect“?

atomistu`oengist 7 iulie 2018 at 10:38

Baih …cetateni, care dintre voi crede ca poti usor sa-i iei din ceea ce sasu` considera ca-i…”a lui” ? Ce dracu`…nu-i cunoasteti pe avarii de sasi ? Johannis e exact tipul acela ! Avar pana la Dumnezeu,chiar daca nu are cui sa-si lase averea !!!

Fibonacci 7 iulie 2018 at 11:23

De acord! Dar de ce numai lui? Băsescu a facut potlogării mult mai mari.Să plătească si el pentru mîrsăviile sale!!!!

marius 7 iulie 2018 at 19:40

MI
Cei asemeni tie au cercetat, fireste, Realitatea TV si Digi Tv.
ps. Cica Jonny a cazut in rau de pe punte. Un cetatean care l-a vazut s-a culcat pe punte , a-tins mana si a strigat: “da mana sa te ridic”.
Jonny i-a raspuns; ” Asculta tinere, eu in viata mea n-a dat niciodata nimic” . Si uite asa s- aterminat povestea ……cu un final fericit sau mai putin fericit, depinde de pe ce punte privesti cum curge raul.

mm 9 iulie 2018 at 8:12

Si milioanele de euro de la penalul-puscarias-turnator dovedit Voiculescu, pe cand?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...