Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Firmă de construcții din Alba Iulia angajează MANAGER DE PROIECT. Vezi care sunt criteriile de angajare

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Firmă de construcții din Alba Iulia angajează MANAGER DE PROIECT pentru șantiere în curs. Experiența în domeniu obligatorie.

Beneficii:

*Pachet salarial atractiv.

Atribuții:

* Coordonarea activităților din cadrul proiectului,

* supervizarea directă a echipelor tehnice,

* stabilirea relații de colaborare cu partenerii proiectului,

* monitorizarea în timp real a progresului atins față de obiectivele propuse.

CV-urile se depun la [email protected]; detalii la telefon: 0742 225 073.

Înființată în anul 2012, la Alba Iulia, cu capital românesc, integral privat, compania Urs Construct a reușit, în scurt timp, să se impună pe piața locală dar și națională prin calitatea de excepție a lucrărilor. Cu o echipă de specialiști în continuă ascensiune, compania numără, în prezent, 40 de angajați, pregătiți să facă față, cu succes, oricărui tip de provocare profesională. În numai patru ani de zile, Urs Construct a reușit să se bucure de aprecierea unanimă a sute de clienți. Portofoliul nostru cuprinde lucrări efectuate în toate colțurile țării, de la Alba Iulia la Negrești Oaș, de la Făget la Galați, de la Vaslui la Brașov, de la Cluj Napoca la Sibiu ori de la București la Gherla. Printre tipurile de sevicii oferite de Urs Construct, le amintim pe cele de proiectare, montaj pavaje și piatră cubică, terasamente drumuri, realizare de construcții civile sau industriale, consultanță sau transport de agregate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea