Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Oameni şi locuri

Firma Coral a oferit cadouri pentru 50 de copii din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, în Joia Mare iepuraşul a ajuns şi la 50 de copii din familii cu venituri mici din Alba Iulia, pentru care cadourile reprezintă o raritate. Aceştia au primit câte o pungă cu produse tradiţionale de Paşte şi urările creştine de “Sărbători fericite!” din partea primarului Mircea Hava, ale viceprimarilor Paul Voicu şi Ioan Bogăţan şi a directorului comercial al societăţii ploieştene Coral Impex, Ciprian Bogaciu.

A fost prima acţiune socială organizată în oraşul nostru de firma Coral, câştigătoarea unui contract cu Primăria Alba Iulia pe 5 ani pentru deratizare şi dezinsecţie în municipiu. Inedit este faptul că în caietul de sarcini pe care administraţia locală l-a întocmit pentru această licitaţie, societatea câştigătoare trebuie să dea o parte din câştigul ei înapoi comunităţii locale, prin organizarea a 52 de acţiuni sociale şi de mediu, pe perioada celor 5 ani de contract.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un concept nou implementat de administraţia albaiuliană, care se asigură astfel, că o societatea comercială care primeşte pentru serviciile prestate bani din bugetul local, se va implica social în comunitate.

Copiii din familii fără posibilităţi financiare care au beneficiat de aceste cadouri au fost selecţionaţi cu ajutorul Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Alba Iulia, reprezentat de Delia Cristescu, directoarea acestui departament încercat al administraţiei locale. Prima acţiune din cele 52 la care s-a angajat societatea Coral a decurs bine, aducând o mică bucurie celor cu care vremurile nu au fost prea generoase.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea