Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Firmă care lucrează la autostrada Orăștie – Sibiu amendată de ITM Alba pentru muncă ”la negru”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noi nereguli, în special privind folosirea forței de muncă fără întocmirea de acte legale, au fost depistate de inspectorii ITM Alba în urma controalelor desfășurate în perioada 26 – 30 august.

Pentru încălcări ale legislației muncii s-au aplicat amenzi în valoare totală de 57.600 de lei dintre care 41.600 de lei (pentru 5 firme)  în domeniul relaţiilor de muncă și 16.000 de lei (pentru 4 firme) în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

La două societăți comerciale au fost aplicate amenzi pentru muncă ”la negru”. Una dintre acestea – S.C. Urs Construct SRL Alba Iulia avea o persoană care muncea fără forme legale de angajare iar cealaltă – S.C. Toro Tech SRL Bucuresti, Punct de Lucru Sebeș -autostrada Orăștie -Sibiu, a fost depistată cu 3 persoane în lucru fără acte de angajare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea