Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Finala Cupei României, Performanţa Ighiu – Mureşul Vinţu de Jos, meciul marilor ambiţii în Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu este înscrisă în cursa spre eventul judeţean, disputând finala Cupei României, pe „Cetate”, cu rivala Mureşul Vinţu!Performanta Ighiu - Muresul Vintu132
Acum două săptămâni, ighienii jubilau după ce au tranşat, pe propriul teren, derby-ul pentru titlul de campioană. Performanţa este unica echipă din judeţ, în ultimii 6 ani, care are la îndemână realizarea eventului (campionat şi cupă).

În Liga a IV-a, gruparea din Ighiu a câştigat ambele partide directe, 3-0 în tur şi 3-1 în primăvară, mândrindu-se că a bifat o serie invincibilă de 23 de jocuri: 20 în campionat (18 victorii consecutive), plus alte trei în cupă, unde însă a avut nevoie în două rânduri de prelungiri, în sferturi la Daia Română (departajare la loviturile de pedeapsă) şi în semifinale la Ciugud (gol marcat în minutul 120, din penalty, de către Potopea). “Tratăm disputa cu seriozitate maximă şi vrem să câştigăm trofeul, pentru că implicit avem şansa să întâlnim apoi echipe din eşaloanele superioare”, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi, ce are întregul efectiv la dispoziţie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Performanţa a mai cucerit Cupa României în 2013 (3-0 în finală cu Cuprirom Abrud), pierzând un an mai devreme, la Blaj, ultimul act, după loviturile de departajare (4-5), cu Arena Alba Iulia (2-2 în timpul regulamentar). “Este o nouă confruntare cu Mureşul Vinţu, o echipă foarte puternică şi valoroasă. Ştim că nu va fi uşor, dar ne doream un oponent serios, care să ne testeze cu adevărat înaintea jocurilor de baraj”, a concluzionat Himcinschi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea