Rămâi conectat

Politică Administrație

Filiala Alba a partidului Pro România are președinte: Horațiu Florea, împuternicit în funcție până la organizarea unui congres

Ziarul Unirea

Publicat

în

Horațiu Florea, fost vicepreședinte al TSD Alba, a fost împuternicit, marți, în funcția de președinte a filialei Alba a partidului Pro România, el fiind, de altfel, primul membru care a părăsit PSD pentru formațiunea înființată de Victor Ponta și Daniel Constantin.

Din filiala Alba a Pro România mai fac parte Dan Narița (fost membru ALDE), Bleza Ovidiu (fost membru PSD) și Darius Cordea (fost membru ALDE). Ar mai putea apărea și alte nume noi din politica locală.

El ocupă interimar funcția de președinte până la organizarea de alegeri. Horațiu Florea are 28 de ani și este de profesie medic veterinar.

Astfel, în perioada următoare Pro România, filiala Alba, vizează formarea de organizații locale în cât mai multe dintre cele 78 de unități administrativ-teritoriale ale județului.

Alături de Ponta și Constantin au trecut mai mulți membri din PSD, foști miniștri, deputați sau senatori.

Preşedintele executiv al Pro România, Daniel Constantin, afirmă într-un interviu pentru AGERPRES, că partidul pe care îl reprezintă nu doreşte neapărat să vină la guvernare, ci să contribuie „cu toată forţa” la înlăturarea actualului guvern.

El susţine că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu aşteaptă momentul potrivit să iasă din coaliţia de guvernare pentru a candida la preşedinţie. Pe de altă parte, Constantin a anunţat că Pro România va avea candidat propriu la prezidenţiale şi va candida independent la viitoarele alegeri europarlamentare şi parlamentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Administrația comunei Daia Română, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere montarea de camere video de supraveghere în diverse locații din zonă. Această inițiativă face parte dintr-un efort mai amplu de creștere a securității și siguranței […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea