Filiala Alba a partidului Pro România are președinte: Horațiu Florea, împuternicit în funcție până la organizarea unui congres

Horațiu Florea, fost vicepreședinte al TSD Alba, a fost împuternicit, marți, în funcția de președinte a filialei Alba a partidului Pro România, el fiind, de altfel, primul membru care a părăsit PSD pentru formațiunea înființată de Victor Ponta și Daniel Constantin.

Din filiala Alba a Pro România mai fac parte Dan Narița (fost membru ALDE), Bleza Ovidiu (fost membru PSD) și Darius Cordea (fost membru ALDE). Ar mai putea apărea și alte nume noi din politica locală.

El ocupă interimar funcția de președinte până la organizarea de alegeri. Horațiu Florea are 28 de ani și este de profesie medic veterinar.

Astfel, în perioada următoare Pro România, filiala Alba, vizează formarea de organizații locale în cât mai multe dintre cele 78 de unități administrativ-teritoriale ale județului.

Alături de Ponta și Constantin au trecut mai mulți membri din PSD, foști miniștri, deputați sau senatori.

Preşedintele executiv al Pro România, Daniel Constantin, afirmă într-un interviu pentru AGERPRES, că partidul pe care îl reprezintă nu doreşte neapărat să vină la guvernare, ci să contribuie „cu toată forţa” la înlăturarea actualului guvern.

El susţine că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu aşteaptă momentul potrivit să iasă din coaliţia de guvernare pentru a candida la preşedinţie. Pe de altă parte, Constantin a anunţat că Pro România va avea candidat propriu la prezidenţiale şi va candida independent la viitoarele alegeri europarlamentare şi parlamentare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Geo 3 iulie 2018 at 17:19

Vrem oameni stabili din multe puncte de vedere nu migratori , afaceristi cu interese , vrem ingineri si oameni cu studi specializate pe politica

mike 4 iulie 2018 at 2:08

Aceleasi -marii- dar cu alte palarii– Vrem pe altcineva oameni tematori de DUMNEZEU- si cu dragoste de glie– nu vinzatori de neam si tara– ponta?? cel ce a vindut de pomana turcilor mostenirea marelui martir al tarii– Brincoveanu? Get out papagalilor– traseisi.

Cetatean 4 iulie 2018 at 22:59

Bravo pentru curaj. Doar prin tineri se poate schimba ceva in tara asta!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...