Rămâi conectat

Politică Administrație

Filiala Alba a partidului Pro România are președinte: Horațiu Florea, împuternicit în funcție până la organizarea unui congres

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Horațiu Florea, fost vicepreședinte al TSD Alba, a fost împuternicit, marți, în funcția de președinte a filialei Alba a partidului Pro România, el fiind, de altfel, primul membru care a părăsit PSD pentru formațiunea înființată de Victor Ponta și Daniel Constantin.

Din filiala Alba a Pro România mai fac parte Dan Narița (fost membru ALDE), Bleza Ovidiu (fost membru PSD) și Darius Cordea (fost membru ALDE). Ar mai putea apărea și alte nume noi din politica locală.

El ocupă interimar funcția de președinte până la organizarea de alegeri. Horațiu Florea are 28 de ani și este de profesie medic veterinar.

Astfel, în perioada următoare Pro România, filiala Alba, vizează formarea de organizații locale în cât mai multe dintre cele 78 de unități administrativ-teritoriale ale județului.

Alături de Ponta și Constantin au trecut mai mulți membri din PSD, foști miniștri, deputați sau senatori.

Preşedintele executiv al Pro România, Daniel Constantin, afirmă într-un interviu pentru AGERPRES, că partidul pe care îl reprezintă nu doreşte neapărat să vină la guvernare, ci să contribuie „cu toată forţa” la înlăturarea actualului guvern.

El susţine că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu aşteaptă momentul potrivit să iasă din coaliţia de guvernare pentru a candida la preşedinţie. Pe de altă parte, Constantin a anunţat că Pro România va avea candidat propriu la prezidenţiale şi va candida independent la viitoarele alegeri europarlamentare şi parlamentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea