Ziarul Unirea

Fetiţe prinse la „muncă ” pe centură

În urma unei acţiuni desfăşurate de Jandarmeria Alba, cu scopul de a combate fenomenul prostituţiei, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia au fost surprinse două tinere. Respectivele încercau să acosteze persoane de sex bărbătesc în vederea practicării de raporturi sexuale contra cost. Cele două, Luminiţa V., de 33 de ani şi Andreea C., în vârstă de 24 de ani au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 1000 lei. Mai mult acestea au primit din partea jandarmilor recomandarea ca pe viitor să identifice modalităţi legale de obţinere a unor avantaje materiale şi li s-a adus la cunoştinţă că, în caz de recidivă, vor fi sancţionate mult mai drastic. (L.I.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

offshore company 7 februarie 2011 at 14:46

Centrul European de Studii Covasna Harghita..Documentar Mass-media despre Proiectul Legii Statutului Minorit ilor Na ionale 2005-2010 .Deoarece Proiectul Legii Statutului Minorit ilor Na ionale a fost inclus printre priorit ile legilative ale actualei sesiuni a Parlamentului Romaniei Centrul European de Studii Covasna Harghita a intocmit prezentul Documentar cu privire la principalele dezbaterile care au avut loc pe aceast tem in mass-media din Romania i Ungaria in perioada februarie 2005 februarie 2010. Liderii UCM din Covasna apreciaz c punctul de pornire al acestui proiect de lege ar trebui s fie diferitele forme ale autonomiei cea personal i cea teritorial deziderat care a fost inclus i in programul electoral al UDMR i care nu ar fi prezent in proiectul Legii minorit ilor na ionale.

Da unde sa lucreze bai...... 7 februarie 2011 at 15:53

Neavand bani fac acest lucru si voi jandarmii nu aveti altceva de facut si stati la panda pe centura…..Nici o prostituata nu a platit amenda primita si va osteniti degeaba,dare ar fi mai bine sa prindeti corupti da asta e greu de facut !!!!

mosu 7 februarie 2011 at 20:31

de ce nu le lasati mai dam si noi cate o m..ie, nici nu cer mult au preturi de criza

Comentariile sunt oprite