Rămâi conectat

Curier Județean

Fetiţa de 3 ani afectată în incendiul din Feţeni-Cugir, operată la Spitalul de Arşi din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

spital arsiDupă cum relatam săptămâna trecută, într-un material publicat pe ziarulunirea, în localitatea Feţeni-Cugir a avut loc un incendiu în urma căruia o fetiţa în vârstă de 3 ani s-a ales cu arsuri la faţă şi la ambele mâini. De la serviciul de  urgenţă al spitalului din Cugir, micuţa Ioana Camelia  a fost transportată la spitalul judeţean Alba, iar de aici la Spitalul de Arşi din Cluj-Napoca.

Potrivit informaţiilor primite de la Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS)  din Cugir şi de la învăţătoarea Maria Nicoară, copila a suferit arsuri de gradul II, pe 18% din suprafaţa corpului, cel mai mult fiindu-i afectate mâinile şi mai puţin faţa.

 Dacă arsurile la faţă au fost tratate mai simplu, fără a rămâne urme, cea mai dificilă s-a dovedit intervenţia la mâini, fetiţa necesitând operaţii la tendoanele mâinilor, acestea fiind grav afectate de foc. O operaţie destul de dificilă dar rezolvată cu succes de echipa de medici.

După cum am aflat, familia fetiţiei se confruntă cu o situaţie materială mai delicată, fapt pentru care membrii Clubului 4×4- Off Road din Cugir au strâns  bani, iar cu suma adunată i-au cumpărat fetiţei bunuri de strictă necesitate.

Totodată, SPAS Cugir a păstrat şi ţine în continuare legătura cu asistentele din cadrul clinicii de arşi din Cluj interesându-se de situaţia în care se află copila şi în caz de nevoie să-i acorde ajutorul necesar.

De la jr.Viorica Ştirb Nedel, şefa SPAS Cugir am aflat că primăria face demersurile ce se cuvin pentru acordarea unei sume de bani familiei în vederea refacerii clădirii afectate de incendiu.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea