Rămâi conectat

Ştirea zilei

Festivalul Naţional Studenţesc „Serbările Unirii”, ediţia a XIX-a

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia organizează în perioada 25-28 noiembrie 2010 Festivalul National Studenţesc „Serbările Unirii”, ediţia a XIX-a. În primele două zile ale festivalului, respectiv 25-26 noiembrie 2010 se desfăşoară concursul naţional de interpretare vocală- muzică populară, iar în perioada 26-27 noiembrie 2010 va avea loc un spectacol cu tinerii şi studenţii care activează în cadrul instituţiei. Invitaţi speciali la secţiunea folclor vor fi, după cum urmează: lVineri, 26 noiembrie, după Gala Laureaţilor, care va începe la ora 19.00, vor evolua Dina Vărărean, Ilie Medrea, Traian Ilea şi Valeria Codorean. Acompaniamentul va fi asigurat de formaţia instrumentală „Dor”, condusă de prof. Valentin Repede.
După cum spuneam, celelalte două zile, 27-28 noiembrie 2010, sunt dedicate divertismentului muzical-coregrafic: lSâmbătă, 28 noiembrie, începând cu ora 19.00, pe scenă vor evolua trupa de teatru „Skepsis”, soliştii vocali Doina Cocârţă şi Vali Andronache, trupa de break-dance „PDE”, ansamblul coregrafic „Calliope”, trupa pop-rock „Propaganda” şi iluzionistul Laurenţiu Chelaru lDuminică, 28 noiembrie, începând cu ora 18.00, pe scenă vor urca ansamblul coregrafic „Parângul” din Petroşani, formaţia de dans „M&M” din Sibiu, Compania de dans „Microbis” Sibiu, trupa „Jump in” din Cluj Napoca şi ansamblul coregrafic „Calliope”. Invitaţi speciali formaţia „Heaven”, Dan Badea de la HBO şi Sorin de la Brigada „2 pe 3”, din Bucureşti.
Desigur, toate momentele artistice se vor desfăşura pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia şi vor fi pezentate de „MC Kotto”. Intrare liberă. (I.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea