Festivalul Internațional de Teatru „Povești” se ANULEAZĂ din cauza coronavirusului

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba au anunță, cu regret, anularea celui mai așteptat eveniment cultural al anului, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, din cauza situației epidemiologice actuale.

Este un moment critic pentru întreaga lume, nu doar pentru România, fapt care ne determină să fim conștienți de faptul că ne confruntăm cu o situație care nu este nici pe de parte încheiată, chiar dacă va veni o perioadă de relaxare.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” s-ar fi aflat în acest an la cea de-a 15-a ediție și ne-am fi bucurat, știind nerăbdarea și aprecierea dumneavoastră, publicul nostru drag, să-l petrecem împreună, oferindu-vă spectacole de înaltă ținută artistică, parte din ele nominalizate la premiile UNITER, evenimente culturale deosebite, ateliere de creație mult dorite și așteptate, atât de artiștii coordonatori, cât și de participanți. Aveam pregătit un program de excepție, așa cum credem că v-am obișnuit, iată, de paisprezece ani încoace. Dar trebuie să fim uniți în credința că doar prin respectarea tuturor restricțiilor și prin grija față de oameni putem să vă invităm anul viitor și să sărbătorim, cu și mai multă bucurie, cea de-a 15-a ediție a Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, proiect al teatrului nostru dedicat dumneavoastră, publicului din Alba Iulia și din județul Alba.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Ne este dor de public, ne este dor de scenă, ne este dor de aplauze, dar suntem convinși că sunteți alături de noi, că înțelegeți și că veți umple sălile de spectacol de la primul gong ce va anunța revenirea spectacolelor noastre și a festivalului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419