Rămâi conectat

Curier Județean

Festivalul concurs de muzică folk ″Ziua de mâine″ de la Alba Iulia, 20-22 noiembrie – Etapa de preselecţie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Etapa de preselecţie pentru cea de a XI-aediție a Festivalului concurs de muzică folk ″Ziua de mâine″ care va avea loc la Alba Iulia în perioada 20-22 noiembrie 2015, un eveniment marca Consiliul Judeţean Alba.

Ziua de Maine

Calendarul concursului:

– 20 noiembrie 2015, ora 18.00 – concurs

– 21 noiembrie 2015, ora 18.00 – concurs

– 22 noiembrie 2015, ora 18.00 – Gala Laureaţilor

 

Concurentul trebuie să prezinte două piese compoziţii proprii sau în primă audiţie. Versurile pot aparţine liricii universale sau naţionale, pot fi versuri proprii sau populare. Juriul va selecta un număr de 10 concurenţi (interpreţi, grupuri folk) care vor participa la concurs.

În cazuri excepţionale organizatorul îşi rezervă dreptul de a mări sau micşora numărul de participanţi la concurs conform cu ierarhia rezultată din etapa de preselecţie

 

Se pot înscrie la concurs, în calitate de interpreţi, duete, grupuri folk, cei care îndeplinesc următoarele condiţii:

– vârsta maximă a concurenţilor este de 35 ani, excepţie fac grupurile, unde doar unul din membri poate depăşi vârsta de 35 de ani.

– nu au obţinut la nici o ediţie anterioară a Festivalului concurs de muzică folk ″Ziua de Mâine″ premiul I

Materialele transmise în vederea preselecţiei constituie dosarul de înscriere şi nu sunt returnabile indiferent de admiterea lor în etapa finală.

Piesele admise / neadmise în concurs, cât şi înregistrările video/audio din timpul concursului vor fi supuse unor contracte de editare şi cesionare neexclusivă către organizator, în vederea producerii unui CD (material cu caracter strict promoţional).

 

Etapa de preselecţie

Înscrierea se face pe baza ″Formularului de înscriere″ cu toate datele completate, însoţit de CV şi /sau o scurtă descriere, o fotografie reprezentativă, copia cărţii de identitate (datele personale vor fi protejate) şi de două piese în format MP3 (denumite cu numele concurentului şi numele piesei) trimise la Consiliul judeţean Alba prin email la adresa [email protected] sau on line pe site www.culturaalba.ro . Data limită de înscriere este 16 noiembrie 2015.

După etapa de preselecţie, organizatorii vor anunţa concurenţii rămaşi în concurs cel mai târziu până la data de 18 noiembrie 2015.

Notă: Neîndeplinirea sau îndeplinirea incompletă a cerinţelor prezentate în capitolul Etapa de preselecţie dă dreptul organizatorilor de a refuza înscrierea.

 

Câştigătorul Premiului I al festivalului-concurs de muzică folk ″Ziua de Mâine″ va deschide Gala recitalurilor din prima zi a ediţiei a XI-a.

Detalii suplimentare la tel. 0258 813076 sau 025826410

(BT)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea