Rămâi conectat

Politică Administrație

Femeile ACL Alba – PARTICIPARE, PUTERE, ECHILIBRU

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizația de Femei a Alianței Creștin-Liberale Alba a fost reprezentată de o delegație numeroasă la Școala Politică a Femeilor ACL desfășurată la Pitești, sâmbătă 20, septembrie 2014. 

În prezența a mai mult de 1000 de doamne din Organizația de Femei a ACL, lucrările Școlii Politice au fost deschise de catre Lucia Varga și  Cristina Trăilă co-președinte ale Organizației de femei ACL. De asemeanea, au adresat mesaje in deschiderea scolii politice Cătălin Predoiu, Daniel Seiberling  – director Fundația Hanns Seidel, Mihai Răzvan Ungureanu, Raluca Turcan , Cristina Pocora, Roberta Anastase, Andreea Paul, Iustina Turnea si Ludovic Orban, Marian Petrache.

Vasile Blaga, co-președinte ACL, a afirmat, în cadrul discursului său: “Avem cel mai bun candidat și îl sprijinim necondiționat. Avem un președinte care și-a occidentalizat orașul, colectivitatea, înainte ca România să intre în Uniunea Europeană în 2007, și sunt convins că va transforma țara în România lucrului bine făcut„.

Klaus Iohannis, candidat al Alianței Creștin Liberale la președinția României a declarat la Școala politică a femeilor ACL: „Prețuiesc, dragele mele colege, devotamentul și entuziasmul vostru. Știu că voi sunteți sufletul unei campanii electorale. Poate nu întotdeauna se vede din afară, poate nu toți vă cunosc, dar eu știu câtă muncă și efort depuneți. Fără voi nu se poate. Mă bazez și în această competiție electorală pe voi. După cum știți, astăzi intrăm în linie dreaptă pentru alegerile prezidențiale. Sprijinul pe care cetățenii ni l-au arătat în această perioadă de precampanie mă îndreptățește să cred că suntem pe drumul cel bun. România a intrat pe drumul schimbării. Întrebarea acestor alegeri este: continuăm cu scandalul permanent, cu cearta, cu diversiunile, în timp ce românii o duc din ce în ce mai greu sau dorim altceva? O politică bazată pe seriozitate, respect și mai ales pe rezultate concrete. Asta le propun eu românilor„.

Partea a doua a Școlii Politice a cuprins paneluri de discuții pe teme de educație, sănătate, politici sociale și economie, susținute de doamne cu experiență profesională în aceste domenii de activitate.

ACL Alba a fost prezentă, între vorbitori la două dintre secțiuni, politici publice în educație și politici publice în domeniul social,  prin discursurile susținute de către doamnele Oana Badea, Elena Ignat și Rodica Andronescu.

La finalul  întâlnirii copreședintele Organizației de Femei a Alianței Creștin-Liberale, Lucia Varga și Cristina Trăilă au transmis un mesaj mobilizator pentru doamnele prezente, iar concluzia a fost una singură – femeile de dreapta susțin și votează KLAUS IOHANNIS PREȘEDINTE.

[nggallery id=2354]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea