Femeie prinsă de polițiști după ce a înșelat o vânzătoare, la un magazin din Ciugud

O femeie din judeţul Neamţ ce a înşelat-o pe vânzătoarea unui magazin din Ciugud, a fost identificată de poliţiştii din comună, imediat după comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat integral.

politia În după-amiaza zilei de 2 decembrie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Ciugud au fost sesizaţi cu privire la faptul că vânzătoarea unui magazin din comună a fost înşelată de către o clientă.

ELIT

Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare, iar în apropierea magazinului a fost identificată o femeie de 33 de ani, din judeţul Neamţ, ca persoană bănuită de comiterea înşelăciunii.

În sarcina acesteia s-a reţinut faptul că, în jurul orei 17.30, a cumpărat produse alimentare pe care le-a achitat cu o bancnotă de 200 de lei de la care a primit rest suma de 150 de lei. Ulterior s-a răzgândit, a returnat produsele alimentare şi a primit înapoi bancnota de 200 de lei însă nu a restituit şi restul primit.

În urma intervenţiei poliţiştilor, întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor magazinului.

Faţă de femeia bănuită de comiterea furtului a fost întocmit dosar penal în care este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...