Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Femeie din Alba Iulia cercetată pentru furt – a sustras un portmoneu dintr-un cabinet medical

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat-o pe o femeie din municipiu ca persoană bănuită de comiterea unui furt ce a fost reclamat poliţiei în 20 noiembrie a.c.,

La data de 8 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe T.C.E., de 48 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt prin care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

În sarcina femeii s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 20 noiembrie a.c., în timp ce se afla într-o instituţie medicală din Alba Iulia, a profitat de faptul că una din angajatele instituţiei a lăsat un cabinet neasigurat şi i-a sustras din poşetă, portmoneul în care avea bani, tichete de masă şi carduri bancare.

Faţă de T.C.E., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea