Rămâi conectat

Actualitate

FC Unirea Alba Iulia – UTA Arad 1-0 (1-0), în etapa a 3-a a Ligii a 2-a *M. Petrescu a semnat înfrângerea lui Falub !

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a învins UTA Arad, scor 1-0 (1-0), o echipă pretendentă la promovare, Fostul antrenor unirist Adrian Falub a pierdut pe „Cetate” în faţa unei formaţii apăsate de griji, ce a fost la un pas să abandoneze competiţia. Golul a fost înscris de M. Petrescu (minutul 8), cu un şut la colţul lung din afara careului (prima reuşită în „alb-negru” pentru fotbalistul venit de la Mureşul Deva).

*VICTORIE MARE!

UTA Arad a avut un penalty neacordat în minutul 19, la henţul aceluiaşi M. Petrescu şi a presat permanent în mitanul secund, când cele mai mari oportunitaţi au fost ratate de fostul zlătnean Sg. Pop (55 – cap pe lângă) şi Laso (89, şut reţinut de Tiut). Uniriştii şi-au apărat cu cerbicie avantajul minim şi au realizat o victoire de senzaţie

*Falub s-a contrat cu fanii albaiulieni, suporterii arădeni au scandat „demisia”

În prima repriză, tehnicianul „Bătrânei Doamne” a avut aspre replici verbale cu spectatorii din tribuna a doua. „V-a plăcut în Liga 1, ţăranilor” a fost replica lui Falub ce a iritat. Dezamăgiţi de prestaţia echipei, cei circa 20 de fani arădeni au scandat în câteva rânduriDemisia, demisia”, la fel ca şi la meciul de Cupă de la Pâncota.

*UTA n-a mai câştigat pe „Cetate” de 13 ani!

Din 1999, de 13 ani, UTA n-a mai câştigat pe „Cetate”, iar acest eşec îi poate fi fatal lui Falub, ce rămâne fără victorie în acest sezon. Uniriştii, ce şi-au încasat un salariu restant au realizat o victorie „italiană” în duelul antrenorilor foşti coechipieri la „U” Cluj. Alba înregistrează al doilea succes în actuala ediţie, a rezistat în ciuda problemelor financiare împotriva unui oponent considerat favorit, iar cu 6 puncte elevii lui Gherman se situează, lăudabil, mult deasupra condiţiilor.

Unirea: Tiut – Potopea, Schuller, Bumbac, Bucurică – Cl. Oara (73, Fulea), M. Oprea/ cpt, Istrate, M. Petrescu – S. Mureşan (80, Rondac), Mândruşcă. Antrenor Stelian Gherman. Pe bancă: Clipici, Al. Man, R. Moga, Cotolan, Contor.

UTA: Amadio – Matei, Gligor, Siminic – Calvin, R. Mărginean (73, Laso), Lazea, G. Neagu – Sg. Pop (59, C. Bucur), Weller, Hiago (65, C. Miron). Antrenor Adrian Falub. Rezerve: Smaranda – Ene, Buono, Bîrză.

Arbitri: Dorian Micloşină (Reşiţa) –  Stelian Slabu (Braşov) şi  Bogdan Hârlab (Braşov). Rezervă: Aurel Vărzan (Oţelul Roşu)

Observatori FRF: Cristinel Ristache (Reşiţa) şi Sajtos Laszlo (Sibiu)

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea