Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FC Unirea Alba Iulia – FC Argeş 1-1 (0-0) *Culmea neputinţei pe „Cetate”, remiză împotriva unei echipe rămasă fără doi jucători!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În etapa a 12-a a Ligii a 2-a, astăzi, pe „Cetate”, FC Unirea Alba Iulia – FC Argeş 1-1 (0-0), „alb-negrii” continuând seria neagră, după 5 etape de deziluzii şi 3 eşecuri la rând. Scorul a deschisde Claudiu Oara (60, a treia reuşită stagională), reluare acrobatică din careul mic, după ce portarul F. Croitoru a respins şutul lui Negruţ. În minutul 86, vizitatorii, deşi evoluat fără doi jucători eliminaţi au egalat prin rezerva I. Niculae (reluare cu capul în dreapta lui Tiut). Meciul a fost unul încins, cu momente ce au stârnit proteste în tabăra Argeşului, echipă rămasă în inferioritatea după eliminările lui Vişa (40) şi Dulcea (53). Alba s-a făcut astfel, din nou de râs la ultimul meci în faţa fanilor!!!

*Argeş a avut doi eliminaţi!

În minutul 40, pentru lovirea cu cotul a lui Mândruşcă (uniristul a continuat meciul cu un bandaj la cap), argeşeanul Vişa a fost eliminat direct de centralul Fl. Mazilu (Satu Mare), vizitatorii rămânând în inferioritate numerică până la pauză. Ba mai mult, în minutul 53, şi Dulcea a fost eliminat după o fază în care atacantul a solicitat penalty la o pătrundere în careu şi un duel cu Potopea. După acţiunea controversată, centralul i-a acordat piteşteanului al doilea avertisment, pentru simulare şi l-a trimis la vestiare (primul galben încasat în minutul 49). Faza a provocat disperarea managerului general al „vulturilor violeţi” Cătălin Barbu, care l-a admonestat verbal pe un ton ridicat pe observatorul Augustus Constantin şi a părăsit tribuna pentru câteva minute furios la culme.

*Gherman a stat pe bancă

Antrenorul Stelian Gherman a revenit pe banca tehnică a „alb-negrilor”, o echipă chinuită de problemele financiare. Tehnicianul clujean a fost obligat să alinieze o defensivă improvizată, cu „veteranul” M. Oprea reprofilat iarăşi fundaş central. Au absentat iarăşi cei 4 jucători pedepsiţi pentru revolta din meciul cu Luceafărul Oradea (Pascal, Bumbac, Bucurică, S. Mureşan), alături de tinerii Schuller şi I. Stan, menajaţi pentru materializarea transferului la FC Vaslui (mutare foarte probabilă în cursul săptămânii viitoare). „Trebuie să merg la Vaslui zilele viitoare, împreună cu cei doi jucători, pentru a parafa mutarea„, a comentat Gherman.

*”Ce să mai spun, că am fost penibili?”, a comentat Gherman

Marea majoritate a jucătorilor nu au pregătirea necesară pentru a juca fotbal. Noi trecem prin perioadă delicată ca şi lot. Ce să mai spun, că am fost penibili, de fapt Liga a 2-a este la pământ, foarte slabă! Nu pot să mint, nu am soluţii în acset moment, nu avem fundaşi laterali, nu avem atacant… Nu am profitat de  eliminările respective, nu am gestionat momentul din păcate. Sincer m-am întors în ideea de a rezolva cei doi jucători pentru a plăti restanţele, cele 5 luni de când echipa suferă. Din punct de vedere sportiv nu aveam ce să mai caut aici, nu am cum să-mi practic meseria„, a declarat supărat Stelian Gherman.

*Arbitrajul a fost de circ”, a declarat Crivac

Arbitrajul a fost de circ, fără bilete, în loc ca echipele să fie vioara întâi, centralul a ieşit la rampă. Mă refer la cele două eliminări. La prima, cu o fază înainte Dulcea era să-şi înghită limba după un contact cu un adversat. Răuţă l-a lovit fără intenţie pe Mândruşcă. Apoi Dulcea a căzut, s-a ridicat repede fără să ceară ceva, dar centralul s-a pripit. Îmi pare rău că Alba a ajuns în situaţia aceasta, sper să-şi revină„, a declarat acuzator Iulian Crivac.

Au evoluat formaţiile: *Unirea: Tiut – Potopea, Al. Man, M. Oprea/ cpt, A. Ianc – Cl. Oara, M. Găldean, Istrate, M. Petrescu – Negruţ, Mândruşcă; rezerve Clipici – Coţolan, Fulea, M. Olar, Rondak, Costantea, Lăsconi. Antrenor Stelian Gherman.

*FC Argeş: F. Croitoru – Ad. Voicu/ cot, C. Negoiţă, Vişa, Briceag – A. Popa (85, Cr. Iancu), Botea (86, R. Stănescu), Răuţă – L. Manole, Dulcea, M. Ion (60, I. Niculae); rezerve Vrepie – Gherase, Ianuşi. Antrenor Iulian Crivac.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea