Rămâi conectat

Actualitate

FC Oşorhei – Europa Alba Iulia 1-1 (0-0), în etapa a 5-a a Ligii a 3-a *Primul punct extern pentru echipa lui Mănăilă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, pe stadionul „Iuliu” Bodola” din Oradea, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, FC Oşorhei – Europa Alba Iulia 1-1 (0-0). Echipa lui Mănăilă a obţinut primul punct extern al stagiunii, dar a fost condusă imediat după pauză, golul fiind marcat de cugireanul Lupaşcu (52), cu un şut de la 17 în diagonală, ce a lovit şi bara. Vârful originar din Alba este la prima reuşită în tricoul noii sale echipe.

Egalitatea s-a restabilit în minutul 80, când „rezerva” R. Danciu a executat foarte bine o lovitură liberă, prin care l-a învins pe Fildan (portarul advers a avut o intervenţie miraculoasă în faţa lui P. Muntean 21). Arena bihoreană poartă noroc „europenilor”, care au izbutit promovarea în Liga a 3-a pe „Iuliu Bodola” şi un egal meritat după aspectul jocului, unul în care s-au aratat 12 cartonaşe galbene (împărţite în mod egal)

Vizitatorii au mizat pe formula: V. Răducanu – D. Lupşan, Al. Groza, I. Andrea, Arsene – Apetri (90+3, Felindean), Bratima, Hârciagă (75, Hârciagă), Circov (56, R. Danciu) – M. Cristea – P. Muntean (84, B. Cristea), rezerve R. Cotoară – Haiduc, Oniche.

Echipa din Alba s-a ancorat şi mai mult în subsolul clasamentului, cu două puncte cucerite în 5 partide (4-11 golaveraj). Din postura de „lanternă roşie” formaţia albaiuliană este ameninţată cu retrogradarea, iar în runda viitoare va primi vizita la Drâmbar a puternicei FC Hunedoara. „A fost un rezultat echitabil. Gazdele au început foarte bine actul secund, când puteau înscrie în două rânduri. Acest punct nu ne ajută prea mult, rămâne totuşi o remiză externă, iar meritul este al jucătorilor. Scopul nostru este să creştem „iepuraşi” tineri cu care să ne mândrim peste timp că au plecat de la Europa”, a spus Dan Mănăilă. „Am privit superficial întâlnirea, de la conducere şi până la jucători. Nu am făcut nici cantonament, crezând că e un meci câştigat dinainte şi uite ce s-a întâmplat. Oaspeţii au crezut în şansa lor şi au meritat egalul„, a punctat Cosmin Bodea.

Foto Carmen ILE, Jurnal Bihorean

 

 

 

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea