Fără permis sau cu alcool la bord, în minivacanța de Rusalii, în Alba: Un bărbat din Germania, care a condus băut, a fost dus la spital

În ultimele două zile, poliţiştii din Alba au depistat 4 conducători auto ce au pus în pericol siguranţa circulaţiei rutiere şi au condus autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără a poseda permis.

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe strada Principală din Roșia de Secaș, l-au depistat pe un bărbat de 37 de ani, din comuna Roșia de Secaş, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 28 mai, în jurul orei 14.45, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe raza comunei Mihalț, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din Germania.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 28 mai a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au întocmit dosar de cercetare penală, pentru conducere fără permis, faţă de un bărbat de 46 de ani, din Lunca Mureşului.

Acesta ar fi condus un autoturism, pe DJ 107 F, pe raza comunei Lunca Mureşului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...