Rămâi conectat

Sport

Făgărăşanu, MVP-ul Metalurgistului Cugir în primele patru runde! Gruparea de sub Drăgana nu l-a păstrat pe Salif Nogo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Fără tăgadă că Andrei Făgărăşanu este MVP-ul divizionarei terţe Metalurgistul Cugir în aceste prime 4 runde scurse din turul Seriei a 5-a. Mijlocaşul de bandă, reprofilat atacant în efectivul formaţiei de sub Drăgana din pricina lipsei soluţiilor ofensive, are un excelent start de sezon, marcând 4 din cele şase goluri ale „roş-albaştrilor”, o prolificitate excelentă ţinând cont de noua poziţie tactică, Făgărăşanu numărându-se printre principalii marcatori ai seriei (la egalitate cu D. Goga – „U” Cluj), fiind depăşit doar de Fetiţa (Performanţa Ighiu), cu 5 reuşite. „Suntem în grafic şi sunt mulţumit, în principal ca joc. Am crescut de la meci la meci, păcat însă de acel minut de la Alba Iulia, interval în care am primit două goluri”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Ajunsă pe treapta a treia a podiumului, cu trei victorii şi un eşec, echipa cugireană are în runda viitoare o deplasare dificilă, la Recea, echipă ce recent a remizat spectaculos pe „Cetate”, 3-3 cu Performanţa Ighiu. Este un derby al etapei, în condiţiile în care maramureşenii lui Romică Buia sunt invincibili şi în poziţia de lideri, alături de Industria Galda. În ediţia anterioară, după acel 0-9 din Cupa României, transformat în 3-0 pentru Metalurgistul Cugir, la „masa verde”, duelurile directe din eşalonul terţ au fost indecise, 3-3 şi 1-1.

*Şuteu va juca doar în primăvară

Efectivul Metalurgistului Cugir este redus din punct de vedere numeric, Alin Şuteu urmând să absenteze luni bune de pe gazon. O accidentare la genunchi îl obligă pe mijlocaş să suporte o intervenţie chirurgicală la menisc, situaţie care îl va ţine departe de fotbal până în primăvara anului 2018. Cu toate această subţirime a lotului, conjudeţenii nu l-au înregimentat pe Salif Nogo, fundaşul de 31 de ani din Burkina Faso. Apărătorul de culoare, ultima dată la Cetate Deva, ce a mai evoluat la Oţelul Galaţi, Jiul Petroşani, Poli Iaşi, Astra Ploieşti, Metalul Reşiţa, CSM Sighet sau Luceafărul Oradea s-a pregătit câteva zile la Cugir, însă nu a impresionat, astfel că s-a renunţat la achziţionarea experimentatului fotbalist.

Foto Alex CODREA

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea