Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Facturi Hidroelectrica 2023: Când vin facturile la Hidroelectrica și cum se face plata în rate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Facturi Hidroelectrica 2023: Când vin facturile la Hidroelectrica și cum se face plata în rate

Clienții Hidroelectrica vor putea să-și plătească facturile la energie în rate. Compania promite, de asemenea, reglarea întârzierilor începând cu sfârșitul acestei luni.

Citește și: Facturi mai MARI, la curent, pentru clienții Hidroelectrica: HARTA majorărilor în funcție de zonă

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat când ”se vor regla toate lucrurile” în ceea ce privește facturile clienților Hidroelectrica.

Anunțul a fost făcut chiar de ministrul Energiei, care a recunoscut că nu a mai primit o factură de la Hidroelectrica de mai bine de mai bine de jumătate de an.

”Nu este vina oamenilor că nu au primit facturile, este din cauza furnizorilor, așa că aceștia și-au luat angajamentul că nu vor percepe penalități.

Citește și: Facturi la Hidroelectrica: În câte rate își pot plăti românii facturile primite cu întârziere

Estimările sunt trimise de cei care citesc, de către distribuitori, nu știu cazul punctual de la Hidroelectrica, știu că nu au trimis facturile la timp, ca și alți furnizori. Știu că au anunțat că vor permite plata în rate lunare a facturilor, așa că, în ciuda faptului că le trimit pe mai multe luni odată, cred că ar trebui verificat mai bine ce date au preluat.

Nici eu nu am primit factura de la Hidroelectrica. Ultima este de vara trecută. Haideți să vedem când vine. Eu sunt și prosumator. Am înțeles că acest calcul de prosumator este puțin mai complicat. Mi s-a spus și mie că, de la sfârșitul lunii aprilie, toate lucrurile se vor regla”, a declarat ministrul Energiei, Virgil Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea