Rămâi conectat

Actualitate

Facturi la Hidroelectrica: În câte rate își pot plăti românii facturile primite cu întârziere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Facturi la Hidroelectrica: În câte rate își pot plăti românii facturile primite cu întârziere

Zoltan Nagy, vicepreședinte ANRE, a explicat în cursul zilei de luni ce pot face consumatorii care primesc facturi întârziate de la Hidroelectrica.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei a anunţat luni că a amendat compania de stat Hidroelectrica, cu 400.000 de lei. Amenda a fost dată pentru că nu a emis facturi pentru cei 482.638 de clienţi finali din portofoliu şi pentru că nu a răspuns sau a întârziat în transmiterea răspunsurilor la solicitările adresate de clienţi.

”Semnalele sunt că Hidroelectrica a început să emită facturile și se pare că o parte din clienți au primit facturile pe luna august, deci încep să recupereze.

În continuare există o întârziere de cinci, șase luni. Putem să sperăm că vor recupera cât de repede se poate.

Între timp, ANRE a aprobat noul regulament de furnizare de energie electrică care prevede exact pentru aceste situații, când furnizorul emite cu întârziere facturi care cuprind o perioadă mai mare decât o perioada normală de facturare, adică de o lună, obligatoriu clientului trebuie să i se ofere posibilitatea plății eșalonate, în cel puțin atâtea rate câte luni se facturează prin factura respectivă.

Suntem convinși că cei de la Hidroelectrica vor oferi clienților plata eșalonată”, a declarat Zoltan Nagy, pentru Antena3 CNN.

Sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea