Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fabrica de porțelan Apulum va investi peste 25 de milioane de euro într-o nouă secție de producție din Alba Iulia  

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fabrica de Porțelan Apulum va investi 113 milioane de lei fără TVA într-o nouă secție de producție în fabrica pe care o deține în Alba Iulia, iar proiectul se va demara în 2017.

Ziua portilor deschise Apulum36„Am luat decizia de a investi într-o nouă secţie pentru că avem foarte multe comenzi şi suntem obligaţi să facem această investiţie. Va fi o secţie complet automatizată şi vom angaja peste 140 de oameni. Investiţia va fi demarată anul viitor şi tot atunci va fi funcţională“, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan Voican, directorul executiv al produ­cătorului, care are în prezent în jur de 1.400 de angajaţi.

Anul trecut Apulum a pus în funcţiune cel de-al cincilea cuptor de ardere rapidă a porţelanului, care a crescut producţia fabricii din Alba Iulia la aproximativ 14.000 de tone de porţelan anual.

Ioan Voican estima anterior că fabrica va produce în acest an peste 50 de milioane de obiecte din porţelan. Compania anunţa pentru acest an o nouă investiţie, de peste 5,7 milioane de euro, într-o nouă secţie de producţie, cu o capacitate de 4.000 de tone de porţelan, potrivit ZF.

Astfel, producătorul continuă investiţiile în unitatea de producţie care are o istorie de peste 40 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea