Fabrica de Arme Cugir – curtată de reprezentanții Grupului Rheinmetall din Germania

La pavilionul administrative de la Fabrica de Arme Cugir a avut loc vineri, 2 februarie, o întâlnire a conducerii societății cu o delegație a Grupului Rheinmetall Defence A.G. din Germania.

Este prima vizită la Cugir a unor reprezentanți ai prestigiosului concern german cu sopul discutării unor oportunități de investiții și colabrare benefice celor două părți.

În urma discuțiilor dintre directorul general, dr. ing. Nicolae Mihăilesc și oaspeții germani, s-a analizat posibilitatea de a implica fabrica cugireană de armament, în perspectiva unui proiect de parteneriat privind fabricația de produse de tehnică militară, demers menit să conducă la stimularea economică a unității și implicit la generarea de noi locuri de muncă.

Directorul general de la Arme Cugir a spus că apreciază în mod deosebit intenția companiei Rheinmetall, de a colabora cu societatea pe care o conduce, exprimâdu-și deschiderea în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor cu nemții privind identificarea unor soluții tehnice referitoare la programe care interesează ambele părți.

De menționat că, în România există mai multe proiecte derulate de Grupul Rheinmetall, care vizează societăți din domeniul industriei de apărare, unul dintre acestea fiind materializat deja, în fabricarea la Moreni a transportorului blindat de trupe 8×8. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...