Rămâi conectat

Ştirea zilei

Exemplu de spirit civic la Cugir: O femeie a găsit pe stradă 230 de lei pe care i-a predat poliţiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de  2 decembrie, la sediul Poliţiei Oraşului Cugir s-a prezentat o femeie în vârstă de 59 de ani, din Cugir, care a predat suma de 230 de lei, bani despre care a declarat că i-a găsit căzuţi pe strada Victoriei din Cugir.

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii au demarat activităţile specifice pentru identificarea persoanei ce şi-a pierdut banii iar la sfârşitul săptămânii trecute suma de bani a fost restituită unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din Cugir.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba transmite, pe această cale, aprecieri şi felicitări femeii care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

BEJ Alba a respins ca INADMISIBILĂ o contestație de invalidare a mandatului de primar a lui Silviu Ponoran. Competența aparține exclusiv instanței

Nicolae Valentin

Publicat

în

BEJ Alba a respins ca INADMISIBILĂ o contestație de invalidare a mandatului de primar a lui Silviu Ponoran. Competența aparține exclusiv instanței Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Alba a respins ca inadmisibilă contestația formulată de PSD Alba de invalidare a mandatului primarului Silviu Ponoran, reales la Zlatna. Prin contestația formulată, PSD Alba a invocat faptul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea