Evaluarea Națională 2020: Astăzi începe etapa SPECIALĂ a examenului pentru cei 4 candidați înscriși din județul Alba. Locația examenului, Seminarul Teologic „Sfântul Simion Ștefan”

Evaluarea Națională 2020: Astăzi începe etapa SPECIALĂ a examenului pentru cei 4 candidați înscriși din județul Alba. Locația examenului este Seminarul Teologic „Sfântul Simion Ștefan”, din Alba Iulia.

Probele încep la ora 9:00 și se vor desfășura în centrul de examen de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia.

ELIT

La etapa specială a examenului de Evaluare Națională s-au înscris 4 absolvenți ai clasei a VIII-a, conform situației centralizate până la această oră de către Inspectoratul Școlar Județean Alba.

Examenul începe luni, 29 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română (3 de candidați înscriși). Marți, 30 iunie, se desfășoară proba la Matematică (4 candidați înscriși).

Primele rezultate se vor afișa joi, 2 iulie, până la ora 12.00, în centrele de examen. În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse în ziua de 2 iulie, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. Probele sunt monitorizate audio-video și sunt organizate cu respectarea tuturor măsurilor de prevenție și protecție stabilite în contextul pandemiei COVID-19.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...