Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Europarlamentarul Victor Negrescu: „Studenții din Alba Iulia au un potențial enorm și trebuie să îi păstrăm în județ”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Europarlamentarul Victor Negrescu s-a întâlnit, recent, cu studenții Universității 1 decembrie 1918 din Alba Iulia pentru a discuta despre implicarea civică, procesul decizional european și studiul #GenerațiaMileniului privind opinia tinerilor din România.

Studenti - Victor Negrescu01

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Județul Alba are un potențial enorm pe care nu îl folosește suficient: forța și energia tinerilor. Am discutat cu studenții Universității 1 Decembrie 1918 și sunt mândru de tinerii din Alba pentru că au venit cu foarte multe idei pe care sper ca împreună să le transformăm în realitate. Trebuie să îi păstrăm pe acești tineri în județ, iar pentru asta trebuie să creăm oportunitățiile care le vor permite acestora să își realizeze proiectele și obiectivele în județul nostru” a explicat europarlamentarul Victor Negrescu.

Reprezentantul județului Alba în legislativul european a explicat că va demara împreună cu tinerii din județ o serie de proiecte menite să stimuleze participarea civică a tinerilor dar și să ajute la informarea acestora despre Uniunea Europeană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea