Rămâi conectat

Politică Administrație

EUROPARLAMENTARE 2014 | Florin Roman, alături de Klaus Iohannis şi Eduard Hellvig, pentru Alba Iulia! PNL are candidaţi serioşi susţinuţi de o echipă mai bună decât a altor partide!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Alba Iulia a primit vizita prim-vicepreşedintelui PNL, Klaus Iohannis, care a transmis, alături de Eduard Hellvig, europarlamentarul liberal al regiunii, cel mai puternic mesaj de susţinere şi de motivare a cetăţenilor pentru participarea la scrutinul din 25 mai. Alături de ei, preşedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, candidatul albaiulian cu cele mai bune şanse de a deveni europarlamentar, a primit în cadru festiv încă 100 de noi membri în organizaţia liberală albaiuliană, care are astfel una dintre cele mai puternice echipe din ţară.
roman si johannisMesajul lui Florin Roman este foarte simplu: ”Oameni buni, haideţi să dăm la o parte tot circul de la televizor, pe care îl fac ”marii comedianţi” ai poporului, preşedintele şi premierul! Alegerile din 25 mai nu sunt deloc grele. PNL are candidaţi care sunt reali, au forţă şi au un program bun. Iar lângă ei stă o echipă autentică care este cu mult peste tot ce oferă alte partide azi: Crin Antonescu şi Klaus Iohannis, preşedinte şi premier. Spun asta pentru că, uitându-mă la alţii, nu văd nici candidaţi, nici lideri. Doar un scandal continuu despre nimic”.
În faţa sălii arhipline a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, vicepreşedintele CJ Alba, candidatul PNL Florin Roman, a precizat: ”Peste doar zece zile avem de ales între un viitor în occident cu oameni normali, ca aceştia care sunt lângă mine, şi tot felul de ”măscărici”, precum domnul Ponta, care nu mai are răbdare şi se pregăteşte deja să fie preşedinte, sau se visează comandant suprem. E o alegere între un drum european adevărat, fără cuvinte mari, cu muncă şi seriozitate, cu pricepere, şi de cealaltă parte un grup de oameni care nu fac decât să vândă gogoşi zi de zi la televizor”.
Mesajul candidaţilor liberali este foarte clar: ”România are şanse doar cu dreapta, iar dreapta nu are şanse decât cu PNL în frunte. Un mare proiect al dreptei trebuie să se facă sub sigla PNL. Trebuie să avem curajul să spunem asta. PNL are şi istoria şi organizarea şi oamenii şi mai ales liderii să oprească furia roşie. Noi vrem să modernizăm România, să facem economia să meargă şi, mai ales, să avem o viaţă cinstită lângă prietenii din toată Europa”.
Ce vrea PSD? Doar puterea! Pentru acei câţiva din jurul lui Ponta. Chiar campania pe care o face azi seamănă izbitor cu FNI-ul pe vremuri care ne spunea să dormim liniştiţi. Azi PSD ne spune să fim mândri că suntem români, în timp ce ei îşi bagă mână până la cot în buzunarele noastre şi ale statului. Dacă îi credem, noi o să rămânem ca de obicei cu vorbele, iar ei cu genţile de bani prin paradisuri fiscale.
Florin Roman este hotărât să câştige: ”Vreau să le spuneţi oamenilor, că ei, în primul rând EI, au Puterea de a schimba ceva în ţara asta! Ei sunt cei care aleg drumul, iar noi suntem alături de ei, pentru că acest drum este cel spre Europa. Iar acolo avem nevoie de oameni pregătiţi, care îşi iubesc ţara şi pur şi simplu gândesc european. Schimbarea vine de la lideri precum Klaus Iohannis care are Europa în cultura, educaţia şi fibra lui. Schimbarea nu poate veni de la plagiatori, care întorc adevărul cum le place. Puterea de a schimba o aveţi dumneavoastră, fiecare, şi oamenii cu care vorbiţi. Spuneţi-le că au în PNL un partener de drum şi că, împreună, drumul spre Europa e cel mai scurt!”.

Biroul de presă al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea