Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Eugen Teodorovici (MFP): Bunurile confiscate de Fisc vor fi vândute online

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Potrivit ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, bunurile confiscate de Fisc vor fi vândute online și piața va fi cea care aplică prețul corect.

”Dacă vă uitați prin punctele vamale sunt mașini care țin blocate toate punctele vamale. Sunt sute, mii de mașini care zac, de ani de zile, roțile sunt deja dezumflate. Pe de altă parte, sunt bunuri confiscate de tot felul, confecții… bunuri care sunt în depozite, care sunt sparte, care sunt furate, casele care se confiscă. Ce face MFP sau ANAF? Cheltuie bani ca să facă evaluări. Evaluări care nu sunt cele care justifică prețul, pentru că ele nu se vor vinde la acel preț și din ce în ce ele se depreciază.

Ce vrem să facem? Toate aceste bunuri, mașini, pot fi vândute online, se licitează, fără să fac o evaluare ca stat, nu, piața e cea care aplică prețul corect. Aceste site-uri care sunt foarte bine cunoscute, se face un protocol, marfa confiscată se vinde prin acest mecanism și fiecare își obține partea de profit. Mai mult, casele, de ce să stau eu să fac o evaluare ca și stat, când este valoarea pe care notarul o folosește și atunci de la acea valoare plec și cine dă mai mult ăla obține și casa. Nu trebuie să mai cheltui bani ca stat”, a explicat ministrul de Finanțe la un post de televiziune.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii Toate produsele alimentare importate în România și comercializate ca materie primă, fără a fi procesate sau abatorizate, vor avea un adaos comercial limitat la 5% față de prețul de achiziție, similar celor 21 de produse incluse deja […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea