Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Eugen Teodorovici: În cluburi de noapte sau în cafenele, patronul ar trebui să poată decide dacă permite fumatul

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În cafenele sau în cluburi de noapte, patronul ar trebui să poată decide singur dacă permite fumatul, consideră consilierul premierului, Eugen Teodorovici, care precizează că o modificare în acest sens poate fi făcută de Parlament.

„Nu cred că la nivel de Guvern se va propune o astfel de modificare, tot la parlament o discuţie cu cei interesaţi. Sunt câţiva colegi parlamentari din mai multe partide care au aceeaşi abordare, se poate găsi o formulă de mijloc”, a explicat Teodorovici la Digi 24.

El a apreciat că în cluburi sau cafenele, unde nu sunt copii, fumatul ar putea fi permis.

„Putem spune: unde e doar cafenea, nu se duc copii, sau cluburi de noapte, unde se poate decide să fumeze, atunci patronul va decide singur dacă va fi şi un spaţiu pentru nefumători. Dar nu interzici, omul ăla unde fumează”, a declarat el.

Fumatul a fost interzis prin lege în spaţii publice închise, din 17 martie 2016. Legea actuală prevede o amendă de la 100 de lei la 500 de lei pentru persoanele care fumează în spaţiile în care fumatul este interzis.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan, a anunțat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov şi precizează că există posibilitatea redeschiderii traficului la mijlocul lunii iunie. Citește și: VIDEO | Zăpadă de peste 4 metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea