Este necesară să fie trecută ora deplasării pe declarația pe proprie răspundere? Răspunsul din partea Poliției

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Este necesară să fie trecută ora deplasării pe declarația pe proprie răspundere? Răspunsul din partea Poliției

În ultima vreme, mai multe persoane s-au plâns, postând diverse poze sau mesaje cu privire la faptul că au fost amendați de cădre organele de ordine, din cauză că nu aveau trecută ora pe declarațiile pe proprie răspundere.

Pentru a lămuri această situație, IPJ Alba a transmis un răspuns, prin care menționează că nu este necesar ca ora să fie trecută pe respectiva declarație, însă este necesar ca cetățenii să menționeze cu exactitate locul deplasării, care ar fi de preferat să se situeze în proximitatea locuinței lor.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În cazul în care cetățenii completează câmpul respectiv cu date generale, aceștia riscă să fie amendați.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Nu este necesar să fie trecută ora deplasării, însă este necesar să fie completat câmpul privind locul/locurile deplasării și nu într-un mod general, cu locații din întreg orașul, mai ales dacă este vorba despre motivul asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază.

Acestea pot fi procurate și de la magazinele din imediata vecinătate a locuinței. Ar fi bine ca cetățenii sa înțeleagă că, în această perioadă, pentru siguranța lor, este important sa iasă cât mai rar din casă și că, chiar dacă o să completeze mai mute declarații într-o zi acestea nu îi vor proteja de o posibilă infectare cu noul virus”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Sursă foto: Arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei