Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Este modest, descurcăreţ şi inimos, dar nu suportă minciuna. Studentul de la UAB, Nicolae Iosa, participă la Balul Bobocilor 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul bobocilor 2014 la UAB31Nicolae Iosa, student în anul I la Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Fcaultatea de Ştiinţe Economice, specializare Administrarea Afacerilor, s-a înscris în cursa pentru titlul de Mister Boboc 2014. A ales să participe la bal atât pentru a cunoaşte oameni noi dar şi pentru a “ieşi din anonimat”.

„Nu contează ca nu eşti talentat sau popular, trebuie să ai încredere în tine. Mulţi se tem de eşec,dar până la urmă contează ce te face fericit sau măcar te bine dispune, adevăratul premiu fiind amintirea cu care rămâi”, spune tânărul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se declară un tip modest, descurcăreţ, inimos şi…un gentleman. Urăşte minciuna şi are nevoie de respect ca să ofere respect la rândul lui. „Nu pot spune că sunt atent la oamenii din jur, consider că fiecare om este unic în felul lui şi este cum vrea el să fie, de aceaa am grijă ca eu să fiu pe placul persoanei”, precizează acesta.

Nicolae ţine foarte mult la aspectul fizic şi consideră că este foarte important cum arată o persoană.  „Nu doar asta contează, dar prima impresie spune mult”, a declarat Nicolae. Unul dintre hobby-urile lui este înotul, iubeşte sportul, mişcarea în general, dar recunoaşte că îi place şi lenevitul.

Pare a fi o persoană romantică, dar şi materialist. Întrebat de planurile lui de viitor, iată ce a răspuns: „De ce m-aş gândi la viitor…? vine el! :). Nu ştiu, încerc şi vreau să trăiesc cât mai mult în prezent, într-un viitor apropiat ar fi de a-mi găsi o iubită. Nu ar fi o problemă, doar că sunt puţin mai mofturos şi cea pe care o vreau nu îmi împărtăşeşte sentimentele. Într-un viitor mai depărtat, îmi doresc să devin

„o maşină de făcut bani”,  şi în special să fiu fericit, să mă însor din dragoste sau dacă nu, pentru bani”.

Un citat care îi place foarte mult şi crede că i se potriveşte: „Fii genul de bărbat care îşi dă singur mesaj când are o problemă”.

Spune că şansele de câştig sunt egale, iar bătălia este strânsă. „Dacă este să câştig cu atât mai bine,dar cel mai mult mă interesează ca spectacolul să iasă bine şi publicul să fie încântat că a participat la balul studenţilor boboci, un bal ca-n poveşti”, a declarat acesta.

Timpul liber nu îi ajunge niciodată, deşi spune despre el că nu este foarte activ.  „Ma mişc încet,dar niciodată înapoi. Timpul liber îl împart în ore de dormit, ieşiri cu prietenii, ieşiri în aer liber (iubesc natura,), probabil l-aş fi împărţit şi cu iubita, urmăresc meciuri de fotbal”, a povestit Nicolae.

Dacă vă place Nicolae Iosa şi doriţi ca el să câştige titlul de Mister Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Mister Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut” Tigrul platanului cauzează mari neplăceri albaiulienilor care au vrut să profite de timpul frumos de afară și să petreacă a doua zi de Paște în aer liber, la Alba Iulia. Ploșnițele dantelate sunt extrem de enervante, iar înțepăturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea