Rămâi conectat

Ştirea zilei

Escroci la furat în Alba Iulia! S-au recomandat ca fiind “de la apă” și s-au apucat să cotrobăie prin casă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia fac cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a unor indivizi, care folosindu-se de calităţi false au încercat să fure din locuinţa unei femei din municipiu. Poliţia recomandă cetăţenilor să manifeste prudenţă, atunci când sunt abordaţi de persoane ce le oferă diverse servicii sau bunuri.

 

Potrivit IPJ Alba, “în fapt, în dimineaţa zilei de 19 august a.c., Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către o femeie în vârstă de 64 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, cu puţin timp în urmă, doi indivizi s-au prezentat la locuinţa ei spunând că sunt reprezentanți ai companiei de apă şi că trebuie să verifice instalaţia imobilului.

 

Femeia le-a permis accesul în locuinţă însă la un moment dat l-a surprins pe unul dintre indivizi căutând într-un dulap amplasat într-una din încăperile imobilului în care reușise să ajungă datorită neatenţiei proprietarei.

 

Cei doi indivizi nu au reuşit să sustragă bunuri şi au părăsit în grabă locuința femeii.

 

Dându-şi seama că a fost victima unei infracțiuni, femeia a anunţat poliţia şi a comunicat semnalmentele celor doi indivizi, elemente importate care vor fi folosite pentru identificarea lor.”

 

Pentru a nu deveni victimele unor astfel de infracţiuni, poliţia recomandă:

 

  • Dacă cel care se prezintă la uşa dumneavoastră pretinde că este reprezentatul unei autorităţi sau companii, întotdeauna solicitați şi verificați cu atenţie cartea de identitate sau legitimaţia de serviciu. Verificați dacă persoana din fotografie este aceeaşi cu cea pe care o aveți în față.

 

  • Nu primiţi în casă persoane necunoscute, care oferă spre vânzare diverse bunuri sau servicii;

 

  • Nu permiteţi accesul în locuinţă a celor care prezintă „promoţii” la diverse articole;

 

  • Reţineţi semnalmentele persoanelor ce vi se par suspecte şi sesizaţi imediat poliţia;

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea