Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Elida Paul şi Bianca Albu din Sebeş , VICECAMPIONI NAŢIONALI la dans sportiv. Titlu obţinut la Campionatul de Clase de la Reghin, ce a reunit peste 700 de perechi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicecampioni nationali la dans din sebesUnul dintre cele mai importante evenimente din calendarul Federaţiei Române de Dans Sportiv (FRDS), Campionatul Naţional de Clase, a avut loc weekend-ul trecut la Reghin, iar  tinerii dansatori din Sebeş, participanţi între cele 700 de perechi,  s-au întors acasă victorioşi. Elida Paul şi Bianca Albu au obţinut titlul de vicecampioni naţionali.

 După o luptă acerbă la clasa E (14-15 ani), perechea formată din Elida Paul, elev la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș și Albu Bianca, elevă a Școlii Gimnaziale Petrești, ambii sportivi la Clubul de dans  Fantasy Dance, au ocupat cea de-a 2-a poziție a podiumului, la Campionatul Național de Clase.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 De asemenea, nu departe de perechea vicecampioană, pe locul al 3-lea, la clasa Hobby  la Cupa Mirona s-a clasat perechea Henegar Marius – Avădani Antonia.

„Sunt foarte mandră de ei, am vicecampioni la dansmuncit un an întreg  pentru această competiție iar rezultatele ne-au demonstrat că nu a fost o muncă în zadar. Titlul de Vicecampioni Naționali este cea mai importantă realizarea a noastră până în acest moment. Sper ca și celelalte perechi să ne facă o surpriză frumoasă la anul, și să încercăm să păstrăm acest titlu la Sebeș.

Copiii sunt extraordinari,  harnici și foarte ambițioși, și-au creat un stil de viață din acest sport. Așa cum am mai spus cheia succesului rămâne munca în echipă. Atât eu cât și părinții ne străduim să le oferim cele mai bune condiții sportivilor, iar pe umerii lor rămâne munca asiduă din timpul antrenamentelor.

Chiar dacă suntem un oraș mic, am reușit să ne facem remarcați pe plan național și încercăm să  nu ne oprim aici, iar de la anul să concurăm și în afara țării. Dar până atunci ne întoarcem în sală să muncim și mai mult pentru a obține cât mai multe rezultate de acest gen”, a declarat Ema Șalapi, antrenoarea vicecampionilor.

Competiţia de la Reghin a fost organizată de Clubul „Dansul Viorilor” din Reghin, sub egida FRDS. La această mare manifestare au participat 700 de perechi  de la 200 de cluburi din țară, care au concurat  pe categorii de vârstă şi clase valorice. FRDS acordă o atenție deosebită acestui eveniment la care au fost  invitați să jurizeze cei mai buni arbitri români.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea