Rămâi conectat

Ştirea zilei

Eliberare refuzată la Tribunalul Alba pentru opt inculpaţi din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Magistraţii de la Tribunalul Alba au încuviinţat cererile de amânare formulate ieri de apărătorii inculpaţilor din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” şi au acordat un nou termen de judecată la data de 2 mai 2011. Tot ieri, Tribunalul Alba a menţinut arestarea preventivă a inculpaţilor Teodor Şchiop zis „Puşcărie”, Antoniu Gabriel Bakai, Ioan Roşca zis „Joni”, Sergiu Cândea zis „Sega”, Ioan Decean zis „Nicu”, Claudiu Vulpe zis „Fox”, George Dura zis „Dragonu” şi Adrian Bălan zis „Bălănel”. Aceştia se află în stare de arest preventiv de la sfârşitul lunii octombrie 2010. De asemenea, au fost respinse cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate de 7 dintre inculpaţi, cu excepţia lui Adrian Bălan. În total, procurorii DIICOT Alba Iulia au trimis în judecată 22 de persoane în dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”, acuzaţiile aduse fiind dintre cele mai grave – instigare şi constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere, proxenetism, prostituţie. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din județul Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună! Pensia medie a pensionarilor speciali, 16.333 de lei/lună, mai mare de 7 ori decât media pensiei bazată pe contributivitate, 2393 de lei/lună Delegația Fondului Monetar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea