Rămâi conectat

Actualitate

Elevii şcolilor din scenariul roşu, fără o conexiune la internet, vor primi cursurile prin poştă sau vor învăța de la televizor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 14 septembrie, mai mult de 100 de şcoli din România încep cursurile online. În Bivolari, judeţul Iaşi, celor care nu au internet, poştaşul le va duce cursurile în plic. În Suhurlui, Galaţi elevii se vor putea uita la televizor la ore, anunță MEDIAFAX.

Nu merg la şcoală şi ar trebui să facă ore online. Mii de elevi din toată ţara sunt în această situaţie: 101 şcoli încep cursurile în scenariul roşu. Asta presupune că au nevoie de conexiune la internet şi încă una bună.

Am făcut un test, pe site-ul aisemnal.ro, să vedem dacă şcolile aflate în scenariul roşu ar putea, practic, să îşi ţină orele online. Am încercat pe 4 reţele de telefonie mobilă.

În Bivolari, în judeţul Iaşi, la cei care nu au semnal se va duce poştaşul, o dată pe săptămână, cu un plic plin de cursuri. Iar în Suhurlui, în Galaţi, materia pentru prima săptămână de şcoală a fost comprimată şi înregistrată şi va fi difuzată la televizor.

„Materia care lui ar fi trebuit să îi fie prezentată în cursul săptămânii 14-21 va fi comprimată într-o oră, o oră şi ceva, prezentată de către un profesor la televizor”, declară Onuţ Atansiu, inspector şcolar general, ISJ Galaţi.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea