Rămâi conectat

Ştirea zilei

Elevii Şcolii „Vasile Goldiş” Alba Iulia, în vizită la muzeu

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Elevii clasei a IV-a de la Şcoala „Vasile Goldiş” Alba Iulia au fost protagoniştii unui eveniment marcat de un adânc patriotism, participând recent la activitatea intitulată „Alba Iulia – capitala de suflet a românilor”, realizată în cadrul parteneriatului încheiat cu Muzeul Naţional al Unirii, a declarat prof. Teofil Florea, directorul şcolii. Pregătiţi cu portofolii care au cuprins informaţii despre „Unirea cea Mică” de la 24 Ianuarie 1859, elevii au adresat întrebări gazdelor lor, prof. Dorin Giurgiu şi bibl. Carmen Stânea. Însoţiţi de prof. Otilia Barabaş şi prof. Simona Breaz, copiii au avut ocazia să vadă documente istorice, să asculte explicaţiile oferite de specialişti şi să înţeleagă importanţa actului de la 24 Ianuarie 1859 în înfăptuirea Marii Uniri, de la 1 Decembrie 1918, de la Alba Iulia. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima” Copilașii din satul Vingard, comuna Șpring, se pot bucura acum de un loc de joacă parcă desprins din povești. Locația unde a fost amplasat a avut parte de o schimbare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea