Rămâi conectat

Ştirea zilei

Elevii pot face doi ani într-unul

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii din învăţământul preuniversitar cu rezultate excepţionale vor putea să promoveze doi ani de studiu într-unul singur, potrivit unui proiect de metodologie al Ministerului Educaţiei. Acest program este valabil atât pentru şcoala primară, cât şi pentru gimnaziu şi liceu, exceptând clasele de început sau sfârşit de ciclu. Pentru a beneficia de program, elevii trebuie să aibă o medie generală de peste 9.00. Cererile se pot depune în anul şcolar precedent, cu 15 zile înainte de încheierea acestuia. Mai multe detalii găsiţi pe www.edu.ro. (A.V.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea