Rămâi conectat

Ştirea zilei

Eleva Anca Faur a primit 2.000 de lei din partea Poştei Române

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ieri, 15 aprilie, la Oficiul Judeţean Reţea Poştală Alba a avut loc festivitatea de premiere a câştigătoarei etapei naţionale a concursului epistolar organizat de către Poşta Română, cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, la iniţiativa Uniunii Poştale Universale, eleva Anca Faur, de la Şcoala „Vasile Goldiş” Alba Iulia.
Din partea CN Poşta Română au ţinut să fie prezenţi Mioara Pribescu – director executiv al CN Poşta Română, Nicoleta Micu – şef Serviciu Relaţii Publice, Olimpiu Constantin – director al CRRP Braşov, Nicolae Albu – director al OJRP Alba, precum şi angajaţii oficiului. De asemenea, au participat prefectul Ştefan Bardan, subprefectul Raul Tudoraşcu şi consilierul prefectural Cosmin Lupu, primarul Mircea Hava şi viceprimarul Ioan Bogăţan, Cornel Tuhuţ – reprezentant al Consiliului Judeţean Alba, prof. Cornel Sandu, inspector şcolar general al IŞJ Alba, prof. Adriana Todoran – inspector şcolar de limba română, prof. Teofil Florea – directorul Şcolii „Vasile Goldiş” şi prof. Adriana Şopterean, profesoara care a îndrumat eleva câştigătoare. Directoarea Mioara Pribescu a prezentat „aventura” lucrării „Plină de speranţă”, cu care Anca Faur a câştigat competiţia naţională. Epistola se clasase pe locul secund la etapa regională de la Braşov, dar a fost dusă, totuşi, la Bucureşti, pentru o rejurizare, deoarece Mioara Pribescu a considerat că eseul tinerei este foarte valoros, demonstrându-se că în final a avut dreptate.
Eleva Anca Faur, care a venit însoţită de mama ei, a primit din partea CN Poşta Română o diplomă, suma de 2.000 de lei şi un superb buchet de flori, alături de sincerele felicitări ale conducerii companiei. De asemenea, o diplomă a primit şi prof. Teofil Florea, directorul Şcolii „Vasile Goldiş”, la care învaţă Anca Faur, care se pregăteşte acum pentru finalizarea studiilor gimnaziale şi admiterea la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”. Pungi cu cadouri şi flori a primit şi din partea Primăriei Alba Iulia, Prefecturii şi CJ Alba, instituţii ale căror reprezentanţi au lăudat-o pe câştigătoare. La finalul festivităţii, eleva Anca Faur a citit epistola „Plină de speranţe”, fiind aplaudată la scenă deschisă şi demostrând că îşi merită cu prisosinţă premiile şi felicitările primite. Scrisoarea ei va fi trimisă Biroului Internaţional al Uniunii Poştale Universale (BI al UPU), pentru a participa la faza internaţională, iar în data de 9 octombrie – Ziua Mondială a Poştei, laureaţii internaţionali vor primi medalii acordate de BI al UPU, la Berna, în Elveţia.
Robert GHERGU


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier la Cunța: Un autocamion cu cereale s-a răsturnat pe DN 1

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Cunța: Un autocamion cu cereale s-a răsturnat pe DN 1

Un accident rutier a avut loc marți, 8 noiembrie, în jurul orei 23.00, pe DN1, în zona localității Cunța.

Secția de Pompieri Sebeș intervine cu o autospecială de stingere, un modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, pentru asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe DN 1, în raza localității Cunța, care a implicat un autocamion care transporta cereale și care s-a răsturnat.

Din primele informații, în urma accidentului rutier nu sunt victime.

Elit - Gustul Desăvârșit


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

„Vreau și eu căsuța mea” – Campanie de strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân din adăpostul public Alba Iulia. Cum poți ajuta un patruped să aibă cușca lui

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Vreau și eu căsuța mea” este campanie de strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân din adăpostul public Alba Iulia, prin care oricine dorește poate ajuta un patruped să aibă cușca lui.

„Vreau și eu căsuța mea” este campania de strângere de fonduri cu ajutorul căreia sperăm să putem achiziționa cuști pentru cei 30 de căței, din adăpostul public de câini abandonați de stăpân Alba Iulia, care dorm momentan doar pe palet.

Elit - Gustul Desăvârșit

Știm ce înseamnă iarna în adăpost și am vrea ca fiecare câine de acolo să aibă bucuria unei cuști cu paie în care să se adăpostească și de unde să viseze la viitoarea familie.

Dacă doriți să susțineți inițiativa noastră o puteți face donând efectiv o cușca sau achiziționând unul dintre produsele nostre personalizare.

Costul unei cuști din lemn făcută la comnadă ,ținând cont de dimensiunile fiecărui țarc, ajunge la aproximativ 375 lei.

În comentariul fiecărei fotografii o să menționăm denumirea produsului, culorile și dimensiunile disponibile dar și donația în schimbul careia o să puteți achiziționa respectivul produs.

Comenzile se fac doar prin mesaj privat pe pagina noastră!!!”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții asociației.

Pentru cei care nu doresc achiziționarea unui produs dar vor să contribuie cu orice sumă atașăm conturile mai jos:

-RO94BTRLRONCRT0470679601
-RO44BTRLEURCRT0470679601
-Paypal: [email protected]
Recipient: Asociația Prietenii lui Azor


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

UPDATE| INCENDIU la Șpring: O anexă gopodărească, cuprinsă de flăcări. Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE| INCENDIU la Șpring: O anexă gopodărească, cuprinsă de flăcări. Intervin pompierii cu trei autospeciale

Un incendiu a izbucnit marți seara, în jurul orei 21.30, la o locuință din comuna Șpring.

Secția de Pompieri Sebeș în cooperare cu SVSU Șpring intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, in localitatea Spring pentru lichidarea unui incendiu.

Din informațiile preliminare primite ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe.

Elit - Gustul Desăvârșit

UPDATE: În urma ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării s-a constatat că incendiul se manifesta la o anexa gospodăreasca fără pericol de propagare si fără victime.

UPDATE2: Incendiul a fost lichidat fără probleme deosebite, a ars o afumătoare pe aproximativ 3 mp.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea