Rămâi conectat

Curier Județean

Elev al Colegiului Militar, participant la maratonul Apuseni4Ultra. Acesta va traversa Apusenii, pe o distanță de 320 de kilometri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia a anuțat pe pagina de Facebook participarea elevului Viorel Fleșer la Maratonul Apuseni4Ultra. Acesta va fi însoțit de alergătorul Istvan Szokolszky și vor traversa Apusenii pe o distanță de 320 de kilometri.

„Elevul caporal Viorel Fleșer va organiza în perioada 30 iulie – 2 august maratonul Apuseni4Ultra, un maraton cu o cauză nobilă. Împreună cu alegătorul Istvan Szokolszky va traversa Apusenii, în patru zile, pe o distanță de 320 de kilometri cu +9000 metri elevație.

Cei doi nu vor alerga doar pentru a face un număr de kilometri ci și pentru a contribui la sănătatea copiilor care urmează tratament în cadrul Centrului Maria Beatrice din Alba Iulia, în vederea achiziționării unui echipament performant și dotarea unei săli de terapie senzorială. În acest centru, sute de copii cu paralizii cerebrale sau accidentați din întreaga țară beneficiază de terapie senzorială.

„În acest centru, zilnic au loc aproximativ 400 de ședințe de terapie. Acești oameni sunt niște eroi care aduc clipă de clipă speranța în inimile copiilor și familiilor lor. Pentru că, să nu uităm: totul este posibil! Ceea ce pare acum fără speranță, poate găsi rezolvare prin cei care se dedică zilnic să își aducă aportul în sănătate – cel mai de preț lucru pentru fiecare om, fie el adult sau copil. Te invit alături de mine, Istvan Szokolszky și cei peste 500 de copii care au nevoie de terapie! Kilometri vor trece mult mai ușor, iar la final toți vom ști că am contribuit pentru ca viața să aibă prioritate”, a spus Viorel.

Cei care doresc să se implice în această campanie pot afla mai multe detalii pe pagina de eveniment: https://www.facebook.com/events/211754519813450/

Elevul caporal Viorel Fleşer face parte din echipa de atletism a Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” și a obținut până acum premii importante la diverse competiţii sportive.

Te felicităm Viorel pentru empatia și altruismul de care dai dovadă și pentru modul în care te implici în comunitate și îi sprijini pe cei care au nevoie de ajutor!”, este mesajul Colegiului Militar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024 Primăria Cugir organizează joi și sâmbătă două acțiuni de ecologizare în oraș, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024. Citește și: Primăria Cugir va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea