Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Elena Udrea a primit mai multe pupe decât voturi, în municipiul Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul PMP la Președinția României, Elena Gabriela Udrea s-a aflat în județul Alba de trei ori în 2014, una dintre vizite fiind realizate cu ocazia ”Zilelor Sebeșului”, într-o frumoasă zi de duminică, 24 august.

Pe străzile Sebeșului erau câteva mii de persoane, fiind o zi de sărbătoare pentru municipalitate. Elena Udrea nu a trecut neobservată și trebuie să recunoaștem că niciun alt candidat, fie Ponta, fie Iohannis, fie Tăriceanu sau Macovei nu avea o asemenea ”priză” la public.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Prezidențiabilul PMP a dat autografe, a făcut poze și a împărțit pupe, la fiecare doi metri. La o asemenea primire, probabil, Udrea se aștepta la un scor mai mare decât 3,51 la sută, adică 484 de voturi, mai ales că, organizația din Sebeș a obținut 9,35 la sută, la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

Udrea s-a manifestat ca un om simplu, din popor, model copiat de la Traian Băsescu, omul politic care, trebuie să recunoaștem, nu a pierdut niciun rând de alegeri. Însă se pare că ulciorul ”băsist” nu merge de multe ori la apă, iar cea mai frumoasă amintire a Elenei Udrea de la Sebeș, în 2014, rămâne masa de mici servită alături de Clement Negruț și Ruxandra Dragomir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea