Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Elena Ignat va depune plângere penală împotriva comisiei care a organizat concursul pentru șefia IȘJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

elena ignatProfesoara Elena Ignat a anunțat vineri că va depune o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva comisiei care a organizat concursul pentru funcția de inspector școlar general al IȘJ Alba. Directorul Școlii gimnaziale ”Avram Iancu” din Alba Iulia a arătat că va contesta și rezultatele concursului în urma căruia Marcela Dărămuș ar urma să ocupe funcția de inspector școlar general.

,,Speranțele ca acest concurs să fie unul corect nu s-au confirmat, dimpotrivă s-a dovedit a fi unul neserios si politizat. Voi contesta întreaga procedura în termenul legal cu argumente justificate și voi reveni cu prezentarea elementelor concrete ale desfășurării sale. Ministerul Educației si Cercetării Științifice a ratat șansa de a demonstra ca este capabil sa asigure o competiție corecta  și de a fi promotorul schimbării de mentalitate în societatea românească”, a declarat Elena Ignat.

Concursul a avut trei probe, s-a desfășurat joi, 19 martie, la București și a fost organizat de Ministerul Educației Naționale.

În vârstă de 54 de ani, Elena Ignat a mai fost inspector școlar general adjunct, în perioada 2005-2009, inspector teritorial în perioada 1999-2001. Are o experiență managerială în învățământ de 16 și ani și este din 2009 director al Școlii ”Avram Iancu” din Alba Iulia. A terminat Facultatea de Biologie din cadrul Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca. Ea are și funcția de copreședinte a organizației de femei a PNL Alba.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea