Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Eforturi susţinute ale administraţiei din Cugir pentru combaterea efectelor generate de căderile de zăpadă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încă de duminică după amiază, personalul cu responsabilităţi în administrarea domeniului public şi privat al oraşului Cugir s-a întrunit într-un comandament de urgenţă în cadrul căruia a stabilit strategia de acţiune pentru înlăturarea efectelor ninsorilor care n-au ocolit nici oraşul de la poalele Drăganei.

Cugir zapada02După cum ne-a informat ing. Călin Furdui, administratorul public al oraşului, echipele de dăzepezire au intervenit în cursul zilei de ieri, al nopţii trecute, precum şi în această dimineaţă, reuşind să cureţe principalele artere de circulaţie precum: drumul Cugir – Şibot, strada 21 Decembrie 1989, cu prelungire pe strada Râul Mic, strada Tineretului, strada Ion Creangă, strada Rozelor şi drumul care duce din Cugir până la Uzina de Apă de pe Râul Mare.

Potrivit administratorului, au fost puse la dispoziţia serviciului trei ecipe de intervenţie cu utilajele specifice, precum: un tractor cu dispozitiv de împrăştiere a materialului antiderapant, un buldo-excavator cu lamă, şi o autospecială pentru intervenţii în caz de solicitări ale unor conducători de vehicule blocaţi în zăpadă. Administraţia are asigurate conform dlui Furdui, 40 tone sare şi 200 m.c de nisip.

”La această oră suntem mobilizaţi în aşa fel încât să asigurăm o circulaţie corespunzătoare pe toate arterele de circulaţie din oraş, iar dacă va fi nevoie vom lucra 24 din 24 de ore. După cum aţi remarcat, avem şi echipe ale Administraţiei Domeniului Public şi Privat care acţionează pe trotuarele străzilor: Tineretului, 21 Decembrie 1989, Alexandru Sahia, Ion Creangă, astfel încât zăpada depusă în cursul nopţii să nu mai fie o problemă pentru trecători. Ne bazăm şi pe sprijinul populaţiei care locuieşte la bloc sau în casele din cartierele periferice, să vină în întâmpinarea eforturilor noastre”, ne-a mai declarat administratorul public.

După cum am fost informaţi de către lucrătorii Poliţiei Rutiere Cugir, la această oră, circulaţia auto în Cugir se desfăşoară în condiţii normale, fără situaţii care să necesite intervenţii din partea echipajelor de poliţie.

Autor: Constantin PREDESCU

[nggallery id=2854]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: CS Unirea Alba Iulia a aniversat 50 de ani de la înființare: Peste 150 de sportivi și antrenori prezenți la eveniment

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: CS Unirea Alba Iulia a aniversat 50 de ani de la înființare: Peste 150 de sportivi și antrenori prezenți la eveniment Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a aniversat, marți, 7 mai, împlinirea a 50 de ani de la înființare, printr-un eveniment în cadrul căruia conducerea instituției, respectiv directorul Corneliu Mureșan, și-a exprimat recunoștința față […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea