Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Echipierii Unirii Alba Iulia au acumulat trei rate contractuale neachitate! *Căpitanul Pascal şi golgheterul Pecarov nu sunt siguri că vor continua în „Cetate” *Şefii Unirii vorbesc de desfiinţare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De trei săptămâni FC Unirea Alba Iulia a intrat în vacanţă, dar problemele sunt în continuare grave în Cetatea Marii Uniri, astăzi 15 iunie împlinindu-se termenul pentru achitarea ratei contractuale pe luna mai. Restanţele către jucători au ajuns în acest moment la trei rate contractuale, plus toate primele pentru punctele realizate în returul campionatului şi alte trei recompense din toamnă. Şefii divizionarei secunde vorbesc serios despre desfiinţarea echipei, părăsită de autorităţile locale şi judeţene, fără a exista soluţii de redresare în condiţiile în care şi contractul cu sponsorul RMGC s-a încheiat. Doi dintre cei mai buni echipieri „alb-negri” în sezonul precedent, căpitanul Adrian Pascal şi golgheterul Dejan Pecarov sunt nesiguri în ceea ce priveşte continuarea lor la echipa albaiuliană. „Deocamdată aştept, sunt în vacanţă, mi-a expirat contractul şi îmi caut echipă. Sunt trei luni de restanţe şi dacă nu se mişcă nimic, este greu de anticipat viitorul. În condiţiile actuale, când nu se ştie dacă Unirea va mai continua, şi când se vor reglementa problemele, e dificil să anticipez ce voi face. Există şi varianta să continuu, însă soluţia este în mâinile celor ce răspund de destinele echipei albaiuliene„, a declarat Dejan Pecarov, golgheterul Unirii cu 7 reuşite.

*Pascal – prelungire de contract valabilă până în 30 iunie!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

FC Unirea Alba Iulia are în momentul de faţă datorii de aproximativ 100.000 de euro către jucători şi pe hârtie de primit în jur de 160.000 de euro (Empoli, Standard Liege, Gaz Metan Severin, impresarul Florin Manea), însă încasarea acestor bani tărăgănează de luni bune! În consecinţă, totul planează în incertitudine, reunirea lotului, nefiind stabilită data reluării pregătirii, soarta antrenorului, eventualele achiziţii. Critică este şi perspectiva lotului, câtă vreme 12 dintre fotbalişti Pascal, Bumbac, N. Oltean, Bălu, Negură, Pleniceanu, V. Florea, D. Militaru, Pecarov, M. Oprea, Ciofu, I. Grozav sunt la final de contract, primii doi semnând prelungirea, dar în condiţii speciale.

Am parafat documentele, pentru încă doi ani, dar contractul devine nul dacă nu mi se achită restanţele până în 30 iunie. M-am simţit bine la Alba Iulia, sunt aproape de casă, dar pe de altă parte există această nesiguranţă legată de viitor. Din nefericire, dincolo de alte aspecte, este păcat că nu ni s-a apreciat munca„, a afirmat portarul Adrian Pascal. „Din păcate nu se întrevăd, pe termen scurt soluţii, deşi am încercat să recuperăm din banii datoraţi de alte echipe. Sperăm ca în câteva zile să reuşim să facem rost de fonduri pentru a achita măcar o rată contractuală. Situaţia este tulbure, sunt semnale destul de neplăcute, dar căutăm să ne redresăm şi să supravieţuim„, a comentat preşedintele Mihai Dăscălescu.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea