Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Echipierii CS Zlatna au ameninţat că nu se prezintă la Livezile, dacă nu-şi primesc restanţele Şefii clubului susţin că achită banii sâmbătă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipierii divizionarei terţe CS Zlatna au ameninţat că nu se prezintă sâmbătă, la meciul din cadrul etapei a 26-a a Ligii a 3-a, în deplasarea cu Voinţa Livezile. Jucătorii aurari au boicotat antrenamentul de joi, nu s-au dezechipat, punând apoi tranşant problema: „Nu jucăm la Livezile dacă nu ne primim restanţele„.

Lotul s-a împărţit în două, fotbaliştii originari din Cluj au plecat joi spre casă, iar în această după amiază se vor pregăti în localitatea de pe Someş sub comanda secundului Călin Barbu. Cu spectrul retrogradării deasupra capului, fotbaliştii se temeau că nu-şi vor mai lua banii, şi au încercat să pună piciorul în prag şi să forţeze mâna şefilor. În discuţie a fost din punct de vedere financiar o rată de contract, care a întârziat două săptămâni în a fi virată. „Tensiuni sunt în orice echipă, dar au fost stinse. Mergem la joc, ne prezentăm şi încercăm să luăm punctele. A fost o discuţie în privinţa restanţelor, dar am primit asigurări din partea primarului că banii vor ajunge la jucători până sâmbătă„, a declarat antrenorul Florin Danciu.

*A revenit Kiraly!

În cele din urmă apele s-au liniştit, iar CS Zlatna va efectua deplasarea sâmbătă dimineaţa, fotbaliştii din Alba urmând a face joncţiunea la Cluj cu restul efectivului. Şi ca o noutate, în lot a revenit „veteranul” Nicolae Kiraly (37 de ani împliniţi în 7 mai), fundaşul întorcându-se după o experienţă nefastă în Germania unde a plecat să muncească în cursul lunii trecute. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea