Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Echipe din judeţul Alba participă la Cupa Liceelor Coca-Cola 2012

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Până în acest moment, 6 echipe din judeţul Alba s-au înscris la competiţia de fotbal Cupa Liceelor Coca-Cola 2012: Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” Alba Iulia, Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia, Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” Alba Iulia, LPS Alba Iulia, Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia şi Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia, însă doritorii se mai pot înscrie până la ora 14.00. În această după amiază, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba va avea loc o şedinţă în care va fi stabilit programul întrecerii judeţene şi locaţia în care se vor desfăşura meciurile.

Sunt 21 de oraşe plus Bucureşti care au intrat în joc: Alba Iulia, Rm Vâlcea, Botoşani, Iaşi, Cluj, Timişoara, Constanţa, Craiova, Galaţi, Braşov, Ploieşti, Brăila, Oradea, Bacău, Arad, Piteşti, Sibiu, Tîrgu Mureş, Baia Mare, Buzău şi Satu Mare. Marea echipă câştigătoare, atât de la băieţi cât şi de la fete, are locuri rezervate în sferturile de finală Euro 2012! A doua echipă clasată, din ambele categorii, are locuri rezervate la un meci profesionist de fotbal chiar pe Arena Naţională din Bucureşti.

Având girul ministerului învăţământului, întrecerea de anul acesta, organizată de Coca Cola şi Gazeta Sporturilor, cu susţinerea Vodafone, Adidas şi FRF, anunţă o noutate: extinderea la nivel naţional. Anul acesta, liceele din România vor avea o campioană la fotbal în sală! Iar aceasta va fi răsplătită cu o superexcursie la Euro 2012, la un meci din “sferturi”. Tot ce trebuie să faci e să intri pe site-ul competiţiei, www.cupacoca-cola.ro, pentru a-ţi asigura un loc în cea mai tare competiţie la nivel de licee din România.

*Ziarul “Unirea” – partener media în judeţ

Cotidianul “Unirea” din Alba Iulia va fi partenerul media al celei mai populare competiţii de fotbal dedicate liceenilor, cu articole despre rezultate, meciuri, clasamente, program. Mecanismul competiţiei: 350 de licee din întreaga ţară au şansa de a intra în competiţie pentru  Cupa Coca-Cola 2012. Vor fi trei faze: *faza pe oraş: 27 februarie – 31 martie 2012;
*Faza pe regiune: 20 – 29 aprilie 2012, Echipele de băieţi căştigătoare din fiecare oraş din ţară în afară de capitală se întrec pentru a fi cele mai bune din regiunea lor. Primele echipe din fiecare regiune intră în turneul final. Vor fi patru regiuni: Regiunea de Est cu centrul la Iaşi, Regiunea de Sud cu centrul la Ploieşti, Regiunea de Vest cu centrul la Timişoara şi regiunea de Centru cu centrul la Cluj (vor juca echipe din oraşele: Cluj Napoca, ALBA IULIA, Sibiu, Tg Mureş, Braşov, Rm Vâlcea);
*Turneul final (18 – 20 mai 2012). Echipele finaliste din competiţia de băieţi şi de fete îşi dispută Cupa Coca-Cola 2012 la Bucureşti la Sala “Polivalentă”. În turneul final de băieţi vor juca 6 echipe (4 din ţară şi două din Bucureşti) în timp ce în turneul pentru fete vor juca 4 echipe (cele din Bucureşti). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea