Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Echipamente IT pentru elevii din Galda de Jos: Licitația de peste 550.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Echipamente IT pentru elevii din Galda de Jos: Licitația de peste 550.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria comunei Galda de Jos a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziție de echipamente IT și sistem de managemen al dispozitivelor, în cadrul proiectului „TIC pentru e-educaţie în Comuna Galda de Jos, judeţul Alba”. Valoarea totală estimată a investiției este de 571.769,41 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Proiectul investiţional Achiziţia de echipamente IT şi sistem de management dispozitive în cadrul proiectului „TIC pentru e-educaţie în Comuna Galda de Jos, judeţul Alba” vizează asigurarea capacităţii de a desfăşura activitatea didactică în mediu on-line , în contextul pandemiei actuale, pentru evitarea contactului direct al elevilor cu profesorii şi cu ceilalţi elevi şi, implicit pentru prevenirea şi diminuarea riscului de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Funcţionalitatea unităţilor de învăţământ preuniversitar din comuna Galda de Jos, judeţul Alba, în sistem on-line de predare a actului educaţional, implică dotarea acestora cu bunuri, astfel că prezenta procedură de achiziţie publică vizează „Echipamente IT si sistem management dispozitive tablete şcolare” ce constă în:

LOT1:

Tabletă şcolară cu abonament internet mobil 24 luni – 205 bucăți
Sistem management dispozitive tablete şcolare pentru 24 luni – 205 bucăți
Tabletă grafică – 24 bucăți

LOT 2:

Laptop – 24 bucăți
Sistem AII in One – 4 bucăți
Camera web profesională – 18 bucăți
Videoproiector – 12 bucăți
Ecran proiecţie perete – 12 bucăți
Router wireless – 7 bucăți
Tablă interactivă – 14 bucăți

Nivelul actual de dotare al unităţilor de învăţământ preuniversitar din comuna Galda de Jos este insuficient pentru a asigura accesul elevilor şi cadrelor didactice la mijloacele tehnologice necesare în vederea derulării în condiţii optime a procesului educaţional în mediul on-line.

Obiectivul general al prezentului proiect este de a asigura echipamentele, sustenabilitatea, mentenanţa şi suportul TIC, necesare unităţilor de învăţământ de la nivelul unităţii administrativ teritoriale în vederea desfăşurării în condiţii optime a procesului de învăţământ on-line, în contextul crizei pandemice create de coronavirusul SARS-CoV-2.

Dotarea elevilor cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informaţiei de tipul tabletelor şcolare, precum şi a altor echipamente/dispozitive electronice, împreună cu dotarea profesorilor cu echipamente TIC, astfel încât orele de pregătire din timpul activităţilor didactice să se poată desfăşura on-line, pentru a evita contactul direct al elevilor cu profesorii şi cu ceilalţi elevi, precum şi pentru a preveni riscul de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2, fapt care ar pune în pericol desfăşurarea în condiţii normale a tuturor activităţilor didactice necesare procesului de învăţământ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba: Fricile partidului stat nasc acțiuni disperate ale partidelor balama

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fricile partidului stat nasc acțiuni disperate ale partidelor balama Probabil că, atunci când a decis să-și dea arama pe față și să înșele votul albaiulienilor din 2020, revenind la ciolanul PNL, partidului stat al județului, Gabriel Pleșa și-a închipuit că va lua cu el și voturile USR. Nu e nimic nou în această logică, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea