Rămâi conectat

Sport

Echipa de handbal CSO Cugir, în Campionatul Judeţean de Handbal feminin

Ziarul Unirea

Publicat

în

cso cugirSâmbătă, Junioarele echipei de handbal a CSO Cugir vor intra în competiţie cu patru cluburi din judeţul Hunedoara, în cadrul Campionatului Judeţean de Handbal feminin, etapa a II-a. Evenimentul va avea loc la sala de sport din incinta Şcolii Gimnaziale nr. 3 Cugir, începând cu ora 9.00 şi este organizat de către Asociaţia Judeţană de Handbal Hunedoara şi Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir, conform calendarului competiţional.

Echipa cugireană de junioare IV va întâlni pe teren propriu echipele feminine ale C.S.S. Hunedoara, C.S. Vulcan , C.S.S. Petroşani, dar şi echipa masculină a C.S.S. Hunedoara. Dacă jocul cugirencelor va fi unul superior, competiţia de mîine va însemna doar începutul unui lung şir de competiţii la care echipa de junioare IV va participa în perioada următoare. Lotul este format din: Romaniuc Alina, Cerchizan Timeea, Costea Sorina, Bregariu Cosmina, Roman Karina, Dânşorean Denisa, Grosu Teodora, Ursa Cătălin, Heroiu Mianda, Căprariu Adnana, Tomoşoiu Luiza, Martenescu Mihaela, Sopon Andreea, Fleşeriu Denisa, Sandu Ionela, Andrei Larisa, Ilca Georgiana.

Antrenorii echipei cugirene, prof. Micu Petru şi prof. Başca Ioan sunt încrezători în succesul fetelor, mai ales că în ultimii doi ani echipele de junioare IV şi V s-au clasat pe podium la campionatele euroregiunilor 6 şi 7 care au avut loc la Hunedoara, Târgul Mureş şi Cluj Napoca, campionate la care au participat cluburi cu istorie handbalistică.

În ceea ce priveşte echipele de handbal ale CSO Cugir, putem spune că sunt o premieră pentru oraşul de la poalele Drăganei, fiind primele echipe de handbal feminin din istoria sportivă a localităţii. Deşi activitatea handbalistică cu fetele a început în 2011, când ele aveau o vârstă cuprinsă între 6şi 8 ani, rezultatele la competiţii judeţene şi zonale au început să apară la doar 3 ani de activitate. Din spusele prof. Micu Petru, lotul cugirean are în componenţă fete de mare perspectivă, care au fost deja solicitate de unele cluburi mari. De altfel, antrenorii echipei şi-au fixat unele obiective ambiţioase pentru viitorul apropiat: “Dorim să participăm cu ambele echipe la turneele euroregiunilor unde sperăm să ocupăm un loc fruntaş şi să ne calificăm în semifinale. Ne bucurăm că avem susţinerea şi sprijinul conducerii CSO Cugir, iar acest lucru înseamnă o garanţie pentru viitorul handbalului feminin în oraşul Cugir.” a declarat profesorul Micu Petru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea