Rămâi conectat

Sport

După cel mai bun an din istoria clubului, cu 127 de medalii, CS Unirea Alba Iulia își premiază performerii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 18 decembrie, începând cu ora 18.00, la hotelul “Cetate” din Alba Iulia, Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, cea mai importantă entitate sportivă din județ, își premiază performerii anului 2018.

Este a doua ediție a Galei Performerilor Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, eveniment ce a debutat anul trecut, acum desfășurându-se la o zi după Gala Sportului Județean 2018, unde sportivii și antrenorii uniriști vor fi din nou în prim plan, ca de fiecare dată.

Anul 2018 este cel mai important din istoria clubului din Cetatea Marii Uniri, mărturie stând numărul de medalii cucerite în interecerile naționale, o zestre impresionantă ce cuprinde un număr de 127 medalii, între care 63 de aur și câte 32 de argint și de bronz, dublu față de anul precedent. Spre comparație, în 2017 clubul condus de Corneliu Mureșan a adunat 52 de medalii (19 medalii de aur, 15 medalii de argint și 22 de bronz), identificându-se un progres evident pentru clubul fanion al municipiului albaiulian, CS Unirea remarcându-se în Anul Centenarului și prin organizarea diverselor faze finale ale campionatelor naționale (marș, haltere, powerlifting, orientare etc).

Vor fi recompensați antrenorii și primii trei clasați ai celor șapte ramuri de sport din cadrul CS Unirea Alba Iulia, atletism, box, judo, haltere, powerlifting, orientare sportivă și tenis de masă. Evenimentul se anunță unul deosebit, în condiţiile în care va reuni antrenori, sportivi, conducători dar şi apropiați ai CS Unirea Alba Iulia, așteptându-se la o participare de aproximativ 120 de persoane. De asemenea, în cadrul Galei Performerilor 2018 a CS Unirea Alba Iulia vor fi acordate și diplome de excelență pentru foste glorii ale clubului albaiulian, fiind invitați și foștii conducători, nume precum Ioan Smadea, Nicolae Nistor, Marius Anghel, Radu Nicula sau Liviu Coacăză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea