După ce au agresat un arbitru, trei fotbalişti de la Cuprirom Abrud sunt cercetaţi pentru lovire!
6 luni de suspendare şi încă 34 de etape dictate de AJF Alba! Cătălin Corpade (21 ani, din Roşia Montană), Raul Lungu (21 ani, Alba Iulia) şi Cosmin Stan (25 de ani, din Cîmpeni) sunt fotbaliştii legitimaţi la Cuprirom Abrud, care în acest moment sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire!
Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată în 14 aprilie, în Sâmbăta Mare, de Rareş Chiorean (27 ani, din Aiud), în jurul orelor 13.20, la terminarea meciului de fotbal dintre Cuprirom Abrud şi CSO Cugir, ce a avut loc pe stadionul „Cuprul” din Abrud. Acesta în calitate de arbitru asistent a fost înjurat, scuipat şi lovit cu pumnii de către cei trei tineri. Pentru aplanarea conflictului au intervenit poliţiştii care asigurau măsurile de ordine cu ocazia meciului de fotbal respectiv.
Întâlnirea contând pentru etapa a 21-a a Ligii a IV-a s-a încheiat cu scorul de 1-2 (0-0), fiind urmată de un imens scandal. Moţii susţin că asistentul Chiorean le-a anulat două goluri valabile, fiindu-le eliminat nejustificat un fotbalist (D. Nemeş, suspendat ieri de AJF pentru două runde), iar după fluierul de final şi-au vărsat nervii pe brigada de arbitrii, observatorul Ov. Bocai (Blaj) reţinând 6 legitimaţii (C. Stan, Corpade, Dămian, Nagy, Borza, Lungu)!
Sancţiuni record!
Comisia de Disciplină a AJF Alba, întrunită ieri a luat măsuri drastice în privinţa acestui caz, după vizionarea înregistrării video! Clubul Cuprirom Abrud a fost sancţionat cu o penalitate de 250 lei, iar Dan Felea, directorul tehnic al moţilor a fost suspendat pentru 6 luni şi amendat cu 500 lei. Dintre fotbalişti au fost sancţionaţi numai Cătălin Corpade şi Eugen Nagy, ce vor sta pe „bară” câte 16 etape (amendă 120 lei), şi cum există această diferenţă în sancţiuni, se pare că poliţia a cam amendat la întâmplare… (H.D.M.)
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
18 decembrie | Ziua minorităților naționale din România: Cum a ajuns să fie marcată această zi
18 decembrie | Ziua minorităților naționale din România: Cum a ajuns să fie marcată această zi Anual, la data de 18 decembrie este celebrată Ziua minorităților naționale din România. În anul 1992, la această dată, a fost adoptată, prin Rezoluție a Adunării Generale a ONU, „Declarația cu privire la drepturile persoanelor aparținând minorităților naționale, etnice, […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului
-
Sănătatea și naturăacum 5 zile
15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum 2 ore
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
17 decembrie 2024: Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Daniel. Rugăciunile proorocului și a celor trei tineri aruncați în cuptor