Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

După ce au agresat un arbitru, trei fotbalişti de la Cuprirom Abrud sunt cercetaţi pentru lovire!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

6 luni de suspendare şi încă 34 de etape dictate de AJF Alba! Cătălin Corpade (21 ani, din Roşia Montană), Raul Lungu (21 ani, Alba Iulia) şi Cosmin Stan (25 de ani, din Cîmpeni) sunt fotbaliştii legitimaţi la Cuprirom Abrud, care în acest moment sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire!

Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată în 14 aprilie, în Sâmbăta Mare, de Rareş Chiorean (27 ani, din Aiud), în jurul orelor 13.20, la terminarea meciului de fotbal dintre Cuprirom Abrud şi CSO Cugir, ce a avut loc pe stadionul „Cuprul” din Abrud. Acesta în calitate de arbitru asistent a fost înjurat, scuipat şi lovit cu pumnii de către cei trei tineri. Pentru aplanarea conflictului au intervenit poliţiştii care asigurau măsurile de ordine cu ocazia meciului de fotbal respectiv.

Întâlnirea contând pentru etapa a 21-a a Ligii a IV-a s-a încheiat cu scorul de 1-2 (0-0), fiind urmată de un imens scandal. Moţii susţin că asistentul Chiorean le-a anulat două goluri valabile, fiindu-le eliminat nejustificat un fotbalist (D. Nemeş, suspendat ieri de AJF pentru două runde), iar după fluierul de final şi-au vărsat nervii pe brigada de arbitrii, observatorul Ov. Bocai (Blaj) reţinând 6 legitimaţii (C. Stan, Corpade, Dămian, Nagy, Borza, Lungu)!

Sancţiuni record!

Comisia de Disciplină a AJF Alba, întrunită ieri a luat măsuri drastice în privinţa acestui caz, după vizionarea înregistrării video! Clubul Cuprirom Abrud a fost sancţionat cu o penalitate de 250 lei, iar Dan Felea, directorul tehnic al moţilor a fost suspendat pentru 6 luni şi amendat cu 500 lei. Dintre fotbalişti au fost sancţionaţi numai Cătălin Corpade şi Eugen Nagy, ce vor sta pe „bară” câte 16 etape (amendă 120 lei), şi cum există această diferenţă în sancţiuni, se pare că poliţia a cam amendat la întâmplare… (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

18 aprilie 1848: Are loc la Blaj prima adunare politică a românilor din Transilvania, pe Câmpia Libertăţii

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 aprilie 1848: Are loc la Blaj prima adunare politică a românilor din Transilvania, pe Câmpia Libertăţii La 18/30 aprilie 1848 a avut loc, la Blaj, în ciuda opoziţiei autorităţilor, o primă adunare reprezentativă a românilor, la care au participat aproximativ 4000 de persoane, majoritatea ţărani, sub conducerea lui Avram Iancu, Papiu Ilarian, Ioan Buteanu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea